Nöjda kunder

VI HAR BRANSCHENS NÖJDASTE KUNDER

Enligt
Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har Söderberg & Partners förmedlarbranschens nöjdaste kunder. Undersökningen visar också att förmedlarbolagen i snitt har högre betyg än produktbolagen.

Nr 1 enligt Svenskt Kvalitetsindex

I Svenskt Kvalitetsindex (SKI) senaste undersökning om förmedlarbranschen kommer Söderberg & Partners ut som den aktör med mest nöjda kunder. Proaktivitet, fristående och bra service är det som kännetecknar de företag med högst kundnöjdhet i förmedlarbranschen.

I undersökningen som offentliggjordes den 14 november kan man se att förmedlarbranschen som helhet höjer sig från förra året. Söderberg & Partners är den aktör som har haft högst kundnöjdhet 2012, 2013, 2014, 2015 och lyckas nu med det även 2016.

Kundnöjdhet i topp!

Du behöver inte bara ta vårt ord på att vi levererar riktigt bra rådgivning. Våra kundundersökningar visar att vi får mycket höga betyg både gällande traditionella värden som hur lätta vi är att ha att göra med. Utöver det är våra kunder överens om att vi både skapar tydliga mervärden och har förståelse för deras unika behov.

  • 96 % av våra kunder rekommenderar oss till vänner och kollegor 

  • 91 % av våra kunder tycker att vi är lätta att ha och göra med

  • 76 % av våra kunder tycker att vi är förnyare av branschen

(enligt 3s undersökning 2015)