Summer Camp - Spännande sommarläger 2017

Söderberg & Partners upprepar

succén och delar ut stipendium till 100 studiemotiverade ungdomar! Stipendiet är öronmärkt för Söderberg & Partners Summer Camp, ett spännande sommarläger som anordnas i samarbete med Lanterna Education. Sista anmälningsdag för Summer Camp 2017 är den 31 mars.

Vad är Söderberg & Partners Summer Camp?
Summer Camp är en lägervecka där vi blandar undervisning med roliga aktiviteter och inspirerande föreläsningar. Undervisningen sker i ämnena biologi, kemi, fysik, matematik och engelska och bedrivs främst på engelska av lärare som är vana pedagoger och undervisar vid Lanternas övriga kurser.

Stipendiet kan sökas av studiemotiverade ungdomar i åldrarna 14-16 år. Tanken är att entusiasmera och väcka intresse för vidare studier på universitetsnivå. Vi hoppas även att ungdomarna kommer hem med många nya vänner och blir inspirerade av vad näringslivet har att ge! Vi har fyra timmars undervisning per dag, sedan finns möjlighet till aktiviteter som dans, beachvolley och vattensporter. Det kommer även att finnas roliga och inspirerande extraföreläsningar att ta del av på eftermiddagarna.

Vi kommer att hålla till på Sigtunaskolan den 24-30 juli 2017.

Vad ingår?
I stipendiet ingår all undervisning och alla aktiviteter, övernattning, måltider samt resa till och från Sigtuna. Det är fem undervisningsdagar och övernattning i totalt sex nätter.  

Hur ansöker och nominerar man?
Formulären för att ansöka och nominera till stipendiet hittar du här ovan till höger på sidan. Vi har öppet för ansökningar och nomineringar från 1 januari – 31 mars 2017. Du som rektor, lärare, annan vuxen eller kompis kan nominera någon du tycker bör få vårt stipendium. Men elever kan också lämna en ansökan direkt till oss. Vi vill att du har godkända betyg, särskilt i engelska eftersom våra lärare är engelskspråkiga. Men annars är det viktigare för oss att du är motiverad att lära, studera och träffa likasinnade ungdomar!

Summer Camp facebbok Like:a Söderberg & Partners Summer Camp på facebook!

Har du frågor kring vårt Summer Camp är du varmt välkommen att kontakta oss:

Marina Nygren, 076-149 50 54,
marina.nygren@soderbergpartners.se 

Vill du veta mer om Lanterna, klicka här.

Här kan du läsa om hur lämnade personuppgifter behandlas.