Bokföring & redovisning

Som entreprenör kan det vara svårt att hinna med och ha tillräcklig kunskap om allt som krävs för att få lönsamhet i bolaget. Vill du fokusera på din verksamhet samtidigt som du får hjälp med den ekonomiska administrationen och planeringen som krävs? Lugn – hos oss kan du outsourca hela eller delar av ekonomiavdelningen!

Vårt erbjudande

Inom Företagstjänster är vår drivkraft att, genom samarbete, möjliggöra för dig att bygga och driva starka företag. Våra experter gör vardagen enklare för dig och ser till att din privata ekonomi såväl som företagets hanteras på ett optimalt sätt. Vi hjälper dig att skräddarsy lösningar för dig, ditt företag och din situation. Inom Företagstjänster är vi auktoriserade redovisningskonsulter med bred erfarenhet från många olika branscher. Vi innehar även specialkompetens för bolag med depåer, värdepapper och andra innehav. Våra kunder är allt från privatpersoner till börsnoterade bolag.

Våra tjänster

Vi kan hjälpa dig med en rad olika tjänster inom ekonomi och avlasta dig genom att ta över tidskrävande administration. Vi kan bland annat stötta dig med:

  • Löpande bokföring och redovisning
  • Fakturering och betalningar
  • Bokslut och årsredovisningar
  • Bolagsdeklarationer
  • Rapporter och analyser
  • Koncernredovisning

Företagstjänster är ett helhetskoncept där du kan outsourca hela eller delar av ekonomiavdelningen till oss.

Behöver du hjälp med något av ovan? Vi skräddarsyr lösningar för dig och ditt företag. Kontakta oss via formuläret nedan för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig!

Om våra företagstjänster

Carina Nildén presenterar Söderberg & Partners erbjudande inom företagstjänster.

Vårt personliga engagemang gör skillnad - igen!

Vi har utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport, för andra året i rad! En utmärkelse som bygger på betyg från de svenska Private Banking-aktörernas egna kunder.

I rapporten framgår det att vårt personliga engagemang, vår kompetens inom förvaltning och omfattande analys är det som våra kunder uppskattar mest – och några anledningar till varför vi har Sveriges nöjdaste kunder! 

Kontakta oss

T.ex. +46 7X-XXX XX XX

Valfritt