Om sakförsäkrings­erbjudandet

Polisförbundet Försäkring byter samarbetspartner för sakförsäkringar 1 jan 2022

Under 2021 har vi gjort en upphandling och varit i kontakt med ett flertal försäkringsbolag för att hitta det bästa erbjudandet för Polisförbundets medlemmar. Ett bolag utmärkte sig i upphandlingen och vi är glada över att presentera bolaget Dina Försäkringar som ny samarbetspartner till Polisförbundet Försäkring vad gäller sakförsäkringar så som bil- och hemförsäkringar.

Med Dina Försäkringar som samarbetspartner breddas produktutbudet ytterligare, och utöver befintliga försäkringar kommer bland annat djurförsäkring kunna erbjudas.

Den nya försäkringsgivaren, Dina Försäkringar, erbjuder följande:

  • Förbättrat produktutbud
  • Villkorsgaranti
  • Minst 10 % lägre premie

Vi hoppas självklart att du som kund önskar fortsätta med Polisförbundet Försäkring. För att övergången ska kännas trygg och smidig har vi förhandlat fram en villkorsgaranti som du omfattas av under det första året. Det innebär att Dina Försäkringar matchar villkoren hos det tidigare försäkringsbolaget för att undvika eventuella glapp i försäkringsskyddet.

Till dig som idag har sakförsäkringar genom Polisförbundet Försäkring:

I god tid före din befintliga försäkrings förfallodag under 2022 kommer vi kontakta dig med ett konkret erbjudande om att följa med till Polisförbundet Försäkrings nya samarbetspartner.

Till dig som idag har sakförsäkringar i annat bolag:

Vi vill att vårt nya erbjudande ska kännas attraktivt för alla medlemmar, så därför erbjuds även du 10 % lägre premie än vad du betalar idag och en villkorsgaranti som du omfattas av under det första året. Observera att sakförsäkringar gäller ett år i taget och att du har möjlighet att byta försäkringsbolag vid försäkringens huvudförfallodag.

Vi är just nu i färd med att byta ut informationen på hemsidan, så vi ber er ha överinseende med att ni för tillfället inte hittar all information om Polisförbundets nya sakförsäkringserbjudande här, men:

Välkommen att kontakta Polisförbundet Försäkring om du har några frågor om vårt nya erbjudande! 

Notera att ingen ändring sker vad gäller Polisförbundets personförsäkringar. Bytet av försäkringsgivare gäller enbart sakförsäkring, det vill säga bil- och hemförsäkring etc.

Försäkringar via Dina Försäkringar

Blanketter och information om försäkringar som kan tecknas via Dina Försäkringar.

Försäkringar via Gjensidige

Blanketter och information om försäkringar som kan tecknas via Gjensidige.

Kontakt

Har du frågor? Kontakta Polisförbundet Försäkring

Telefon: 08-676 97 00, välj tonval 2
E-post: forsakringar@polis­forbundet.se

Polisförbundet Försäkring
c/o Söderberg & Partners
Box 31
851 02 Sundsvall 

För din säkerhet behöver vi fastställa att vi pratar med rätt person när vi diskuterar dina försäkringar, du kan därför få frågan att personvalidera dig via Mobilt BankID.