Skip to main content Skip to main navigation

Polisförbundet Försäkring

Premiebetalning via löneavdrag upphör

De flesta medlemmar som har frivillig personförsäkring genom Polisförbundet har tidigare betalat denna via löneavdrag. Löneavdrag upphörde vid årsskiftet, försäkringspremien betalas fortsättningsvis via autogiro månadsvis eller inbetalningskort kvartalsvis.

Enklast och mest miljövänligt är att betala via autogiro, och du kan ansluta till autogiro antingen via din internetbank eller via blankett. Betalningsmottagare är Polisförbundets samarbetspartner Söderberg & Partners.

Autogiromedgivande via internetbank:

  1. Logga in på din bank via Webbläsaren (ej via appen)
  2. Välj autogiro i menyn, oftast under Betala/Betalningar
  3. Sök i fältet företagsnamn genom att ange namnet ”Insurance consulting” (OBS! Begränsa inte sökningen till någon bransch)
  4. Välj det alternativ som lyder:
    Betalningsmottagare: S&P Insurance Consulting AB
    BG-nummer: 243–8695
    Typ av betalning: Söderberg & Partners Gruppförsäkring

(Om du får frågan om Betalarnummer, ange ditt personnummer)

Du kan också lämna ett medgivande via en autogiroblankett  som du fyller i och skickar in till oss.

Fullständigt ifyllt och undertecknat autogiromedgivande kan skannas och mejlas till forsakringar@polisforbundet.se eller postas till adress angiven på blanketten.

De som inte lämnar autogiromedgivande kommer att betala försäkringspremien kvartalsvis via inbetalningskort. Det första inbetalningskortet skickades ut i mitten av januari och därefter kvartalsvis.Polisförbundet Försäkring

Polisförbundets vision är att du som medlem bara ska behöva vända dig till ett ställe för stöd och hjälp kring dina medlemsförsäkringar, även om försäkringarna är knutna till flera olika försäkringsbolag. Därför har vi nu skapat ett koncept som vi kallar Polisförbundet Försäkring.

Polisförbundet Försäkring är det samlade begreppet för alla försäkringar vi erbjuder dig som medlem. På det viset får du en kontaktväg oavsett vilket försäkringsbolag som ansvarar för den försäkring som du för stunden behöver hjälp med.

Mina Sidor

Som medlem i Polisförbundet kan du logga in på Mina Sidor för att se vilka personförsäkringar du omfattas av. Du kan också här fylla i en ansökan om nya försäkringar och/eller ansöka om högre försäkringsbelopp. Klicka på länken Mina Sidor och logga in med Bank-id eller Mobilt Bank-id.

Har du frågor

kontakta Polisförbundet Försäkring

E-post: forsakringar@polisforbundet.se  
Telefon: Ring Polisförbundets växel, 08 676 97 00, och välj tonval 2.

 

Utlandsresa? Glöm inte ditt Utlandsresekort!

Ladda ner Utlandsresekortet

Kontakta oss