Skip to main content Skip to main navigation

Polisförbundet Försäkring

Premiebetalning via löneavdrag upphör


De flesta medlemmar som har frivillig gruppförsäkring genom Polisförbundet betalar denna via löneavdrag. Löneavdrag kommer inte att kunna göras efter årsskiftet, utan försäkringspremien måste betalas via autogiro eller inbetalningskort.

Samtliga som berörs kommer att få ett brev med mera information från Polisförbundet Försäkring under december månad, men du kan redan nu fylla i och skicka in en autogiroblankett för smidigast betalning i framtiden.

Fullständigt ifyllt och undertecknat autogiromedgivande kan skannas och mejlas till forsakringar@polisforbundet.sePolisförbundets vision är att du som medlem bara ska behöva vända dig till ett ställe för stöd och hjälp kring dina medlemsförsäkringar, även om försäkringarna är knutna till flera olika försäkringsbolag. Därför har vi nu påbörjat arbetet med ett koncept som vi kallar Polisförbundet Försäkring.

Polisförbundet Försäkring är tänkt att vara det samlade begreppet för alla försäkringar vi erbjuder dig som medlem. På det viset ska du få en kontaktväg oavsett vilket försäkringsbolag som ansvarar för den försäkring som du för stunden behöver hjälp med.

Mina Sidor

Som medlem i Polisförbundet kan du logga in på Mina Sidor för att se vilka personförsäkringar du omfattas av. Du kan också här fylla i en ansökan om nya försäkringar och/eller ansöka om högre försäkringsbelopp. Klicka på länken Mina Sidor och logga in med Bank-id eller Mobilt Bank-id.

OBS! För närvarande fungerar denna tjänst tyvärr inte för dig med skyddad identitet. Vi arbetar med denna fråga och hoppas kunna lansera Mina Sidor även för dig inom kort.

Har du frågor

kontakta Polisförbundet Försäkring

E-post: forsakringar@polisforbundet.se  
Telefon: Ring Polisförbundets växel, 08 676 97 00, och välj tonval 2.

Nytecknar Hem- eller Villahemförsäkring

Bilförsäkring

Utlandsresa? Glöm inte ditt Utlandsresekort!

Ladda ner Utlandsresekortet

Kontakta oss