Skip to main content Skip to main navigation

Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

23 februari · 2017

Vår företagskultur bygger på värderingar där medarbetarnas engagemang och drivkraft är i centrum. Du får snabbt ett stort eget ansvar, och med din handlingskraft och initiativförmåga har du stora möjligheter till snabb utveckling och att förverkliga dina idéer.


Rådgivning

Vi söker rådgivare, inriktade mot tjänstepension, investering och företagsförsäkring, som delar vår vision att arbeta proaktivt idag för att våra kunder ska kunna leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Som rådgivare hos Söderberg & Partners får du tillgång till vår analysavdelning och ett heltäckande kundsystem. Detta innebär att du kan leverera stora mervärden till dina kunder – allt i enlighet med varje individs unika situation och önskemål.

Analys

Inom vår analysavdelning arbetar knivskarpa talanger med att kontinuerligt utvärdera och analysera marknadens produkter. På grund av vår kontinuerliga tillväxt nyanställer vi en handfull analytiker per år.

IT

Våra system utvecklas internt och vi har stora IT-avdelningar i Stockholm och i Göteborg. Systemen ger våra kunder en helhetsbild över sin privatekonomi och kommande pension samt  används som hjälpmedel för våra finansiella rådgivare och administratörer. Vi söker ständigt efter nya tekniker för bättre och effektivare system, och antalet systemutvecklare växer i takt med övriga koncernen.

Administration

Våra kompetenta administratörer är en viktig grundbult för verksamheten och utgör ca 30 % av våra anställda. Administratörerna arbetar i våra egna system och får kontinuerlig fortbildning.

Övrigt

Andra tjänster som vi efterfrågar återfinns till exempel inom ekonomi, juridik och projektledning.

Kontakta oss

Har du ett starkt intresse för finansbranschen och vill växa och utvecklas tillsammans med oss? Har du egna idéer om vad du kan bidra med? Kontakta oss! Vi är alltid öppna för nya möjligheter. 

 

 

Kontakta oss