Skip to main content Skip to main navigation

Student

Inom Söderberg & Partners finns flera möjligheter för dig som är student eller nyutexaminerad inom till exempel ekonomi, analys eller systemutveckling.

En hel del studenter arbetar hos oss parallellt med sina studier, främst inom finansiell analys, IT och vår centrala kundbokningsenhet, men även inom andra avdelningar. Extrajobben är en bra inkörsport för duktiga studenter med ambitioner inom det finansiella området.

Play
Lyssna på när vår VD Gustaf Rentzhog pratar karriär!

Söderberg & Partner Careerbook 5 Answers

Play
Lyssna på när vår VD Gustaf Rentzhog pratar karriär!

Söderberg & Partner Careerbook 5 Answers

Play

Söderberg & Partners Careerbook Companymovie

Play

Söderberg & Partners Careerbook Companymovie

Våra studenter får snabbt ta stort eget ansvar för sina arbetsuppgifter. Ofta har du ett arbetsområde som du driver relativt självständigt. Dina arbetstider är flexibla men anpassas givetvis efter teamets behov och inom vilket område du arbetar. Vi brukar inte rekommendera någon specifik universitets- eller högskoleinriktning, det viktiga är att du är lättlärd, driven och ambitiös.

Det som också visat sig locka medarbetare till Söderberg & Partners är vår förmåga att ta tillvara medarbetarnas idéer och vilja att utvecklas inom ett visst område. Självständigt arbete, i samarbete med våra mer erfarna medarbetare, gör att det finns stora möjligheter till kompetensutveckling och mer avancerade arbetsuppgifter för den som har egen drivkraft till utveckling och lärande. 

 

Övriga Studentaktiviteter

Årligen besöker vi en handfull arbetsmarknadsdagar på universitet och högskolor. Vi anordnar även tävlingen Årets Finansuppsats, som är finansbranschens största pris för bästa examensarbete.

Vi tar regelbundet emot studiebesök från olika studentorganisationer, hör av dig till HR vid intresse för ett sådant besök. 

Kontakta oss