Tranås ( Hjälmarydsvägen 1

Besöksadress
Hjälmarydsvägen 1
573 38 TRANÅS
Hitta till oss

Kontakta oss

Henric Henning
Henric Henning
Rådgivare Pensionsrådgivning
henric.henning@soderbergpartners.se

Lediga tjänster

Nyexaminerad? Dags för ett karriärsbyte? Bli finansiell rådgivare! 

Kan jag lära mig yrket och fortsätta utbildas? Kan jag byta karriär mitt i arbetslivet? Kan jag bli finansiell rådgivare utan tidigare arbetslivserfarenhet ifrån branschen? Kan jag som har tidigare erfarenhet av branschen utmanas och spetsa mina kunskaper inför nya roller hos ett av Sveriges ledande bolag inom finans och försäkring? Svaret är JA, det kan du!

Stockholm
10 juni 2024
Administratör inom Wealth Management, deltid 50% 

Är du intresserad av ekonomi och finans och vill utvecklas i en allsidig och varierad roll? Vi växer och söker en administrativ assistent till ett av de större teamen inom Wealth Management.

Stockholm
6 maj 2024
Investeringsrådgivare 

Vill du utvecklas i din roll som rådgivare? Söderberg & Partners Wealth Management växer och söker en investeringsrådgivare till ett framgångsrikt team i Växjö.

Växjö
3 maj 2024
Lönecontroller till Söderberg & Partners i Sundsvall 

Är du en engagerad och kunnig lönecontroller som söker en arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag? Då kan det vara just dig vi väntar på i vårt nyrenoverade kontor i Sundsvall!

Sundsvall
9 maj 2024
IT-tekniker – erfaren supporttekniker 

Vi söker dig som brinner för kundservice och vill vara med att ta nästa steg i att bygga vår supportfunktion för Söderberg & Partners där vi supporterar sex länder med planer på ytterligare expansioner inom Europa.

Stockholm
30 apr. 2024
HR Business Partner 

Vill du arbeta brett med HR i ett dynamiskt och växande bolag i finansbranschen? Har du flerårig erfarenhet av kvalificerat och självständigt arbete inom HR?

Stockholm
19 apr. 2024
Lönecontroller till Söderberg & Partners 

Är du en engagerad och kunnig lönecontroller som söker en arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag? Då kan det vara just dig vi väntar på i vårt nya kontor i Solna!

Solna
30 apr. 2024
Sales Manager till Wealth Management 

Är du i början av din karriär och redo för ett nästa kliv? Är du duktig på försäljning och vill fortsätta utvecklas inom Private Banking eller förmögenhetsrådgivning?

Stockholm
26 apr. 2024
Student till intäktsanalys - Söderberg & Partners Wealth Management 

Är du en driven student som söker en framtid inom finansbranschen? Söderberg & Partners Wealth Management letar nu efter en kompetent och engagerad student för arbete som studentanalytiker med inriktning mot intäktsanalys.

Stockholm
30 apr. 2024
Spontanansökan 

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Registrera gärna en spontanansökan. Det kan finnas möjligheter inom rådgivning, administration, IT, analys, ekonomi, förvaltning, juridik & compliance, lön & förmåner, affärsutveckling, HR, Marknad, kundbokning med mera.