Skip to main content Skip to main navigation

Proaktiv Bevakning

Proaktiv Bevakning

2 februari · 2017

Vår tjänst som hjälper dig att nå ett framgångsrikt sparande

Ditt sparande ska vara en produkt av väl avvägda beslut som fattats i ditt bästa intresse – oavsett marknadens svängningar! Med Proaktiv Bevakning kan du på ett enkelt och individanpassat sätt följa ditt sparandes utveckling och känna dig trygg med att vi hör av oss när det kan finnas skäl att agera. Proaktiv Bevakning är webbaserad och når dig var du än befinner dig. På så sätt ser vi till att du alltid ligger steget före och kan agera proaktivt i ditt sparande.

Proaktiv Bevakning för alla våra kunder

Med Proaktiv Bevakning får du tillgång till marknadsledande teknik som hjälper dig att ha koll på din portfölj. Tack vare vår starka digitala infrastruktur och analyskapacitet har Söderberg & Partners möjligheten att erbjuda fyra olika bevakningstyper – betygsbevakning, avkastningsbevakning, riskbevakning och fondförslagsbevakning.

 

Hjälp med viktiga frågor

Det är ingen enkel uppgift att ensam förstå sig på de faktorer som kan ha konsekvenser för ditt sparande. Det är därför vi på Söderberg & Partners har samlat en av nordens mest kvalificerade analytikerkårer och digitala system under samma tak – för att ditt sparande är viktigt för oss. Med Proaktiv Bevakning får du en enkel koll på dina fonders betyg, hur din avkastning utvecklas, din portföljs nedsidesrisk och du kan enkelt följa våra senaste fondrekommendationer. Som kund hos Söderberg & Partners kan du vara säker på att vi alltid bevakar din portfölj.

Proaktiv Bevakning ger dig svar på:

  • Finns det nya fondrekommendationer att ta del av?
  • Vilken risk tar jag med mina placeringar?
  • Borde jag se över mina fondval?
  • Hur utvecklas min portfölj?
Kontakta oss