Skip to main content Skip to main navigation

Special Clients

Special Clients

Hos oss är dina tillgångar i goda händer

Gemensamt för Special Clients kunder är att de har en större förmögenhet och ofta en komplexitet i sin ekonomi. Våra rådgivare har djup kunskap, hög tillgänglighet och ett stort engagemang, vilket borgar för långsiktiga partnerskap baserat på ömsesidigt förtroende. Vi förstår behovet av en övergripande strategi, struktur och förvaltning.

Special Clients är en naturlig partner för privatpersoner, familjer, entreprenörer och deras bolag.

Vi tror på det personliga mötet och finns på flera orter i landet: 


Långt ifrån alla har tid, möjlighet eller intresse att engagera sig i de ekonomiska och juridiska delarna av en familjeförmögenhet eller en juridisk person. Med hjälp av våra rådgivare kan du fokusera på de delar av livet som du tycker är viktigast. Samtidigt kan du vara trygg att dina tillgångar är i goda händer. Allt hanteras av ett team erfarna specialister som alltid arbetar för ditt bästa.

Kontakta oss

 

Vi har kunskapen och erfarenheten

Som kund hos Special Clients kan du dels få hjälp av erfarna rådgivare inom förmögenhetsrådgivning och förvaltning, men också av specialister inom ekonomi, skatt, juridik och företagande.

Special Clients specialister erbjuder rådgivning och expertis gällande juridiska och skatterelaterade frågor. Hos oss hittar du familjejurister och skattejurister. De har både kunskap och erfarenhet av flertalet olika situationer och strukturer. I samråd med våra specialister får du som kund en skräddarsydd lösning som är anpassad efter just din situation. 

Överlåt vardagsekonomin till oss

Våra specialister bistår även med budgetering och likviditetsplanering. Du kan välja att överlåta stora delar av administrationen gällande din vardagsekonomi till oss. Vi erbjuder hjälp med bokföring- och redovisningstjänster samt deklaration för privata såväl som juridiska personer.

Teamets samlade rådgivning och expertis ger dig en effektiv kontroll över dina tillgångar och kostnader. Vidare får du en utmärkt översikt av din totala ekonomi samt din skattemässiga och juridiska situation.

Exempel på specialisttjänster:

  • Finansiell planering och koordinering
  • Skatt- & bolagsjuridik
  • Ekonomistyrning
  • Bokföring och redovisning
  • Generationsskiftesplanering
  • Familjejuridik
  • Rådgivning inför företagsöverlåtelse

Vill du veta mer om utbudet av tjänster och hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss

Kontakta oss