Skip to main content Skip to main navigation

Karl-Johan.png

Mikael Nidesjö om samarbetet med Campeon

Mikael Nidesjö arbetar som försäkringsrådgivare på Söderberg & Partners i Helsingborg och har haft Campeon som kund i många år. Redan hos Mikaels tidigare arbetsgivare arbetade de tillsammans. När Söderberg & Partners startade i Helsingborg 2007 var Campeon en av de 5 första kundföretag som tog steget till Söderberg & Partners och har sedan dess varit en trogen kund. Här berättar Mikael om samarbetet med Campeon och vad som är utmärkande för Helsingborg som region.

Berätta om samarbetet med Söderberg & Partners och Campeon?

Samarbetet har varit enormt givande! Redan under våra första år på orten var Campeons grundare Christer Andersson med i vårt marknadsråd. Tack vare inflytelserika personer i vårt nätverk fick vi en bra grogrund i näringslivet och hjälp att etablera Söderberg & Partners lokalt. Christer Andersson och skolans rektor Katja Tamner har engagerat sig i Söderberg & Partners längs hela vägen och känt stor delaktighet då vi, precis som Campeon, också är ett entreprenörsdrivet bolag. Under resan har Campeon gått från att ha tjänstepension för enbart Christer och Katja till att nu erbjuda tjänstepension till personalen. De använder även våra förvaltningstjänster både privat och för företaget.

Hur är det att arbeta med försäkringsrådgivning i Helsingborg?

Stimulerande! Vårt koncept där vi ständigt fokuserar på att skapa värden för våra kunder och är deras ”öra mot rälsen” på marknaden har varit framgångsrikt. Att vara del av Söderberg & Partners i Helsingborg har under dessa 12 år inneburit mycket arbete, men genom att skapa mervärde för våra kunder och jobba för ökad transparens i branschen får vi ständig kraft i vårt dagliga arbete. Helsingborg och nordvästra Skåne har tagit emot konceptet mycket väl sedan start, vilket vi känner stor tacksamhet och ödmjukhet inför.

Vad tänker du på när du hör begreppet ”Rörelsekraft”?

Jag får ett leende på läpparna när jag hör ”Rörelsekraft”. Jag tänker positiva tankar och ser även Söderberg & Partners entrepenörsmässiga drivkraft i detta. Det låter framåtriktat och innebär positiv energi, vilket jag gillar. I min värld är kraft något bra som driver saker framåt.

Så hjälper vi dig

Saknar du en rådgivare att kunna ringa till? På Söderberg & Partners värnar vi om den personliga kontakten. I Helsingborg finns två kontor och vi har experter inom samtliga affärsområden. Vi hjälper till med företagsförsäkringar, tjänstepension och förmögenhetsrådgivning.

 


ikon-ring oss-2.png

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss här


Kontakta oss