Skip to main content Skip to main navigation
PROTOTAL

Skyddsutrustning till nära och kära blev nytt affärsområde

Vi kunde leverera snabbt och brydde oss inte om lönsamheten. Det viktiga var att hjälpa släkt och vänner som varje dag gick till jobbet för att hjälpa de som drabbats av viruset.
Rådgivare@3x.png

3 snabba frågor till rådgivaren

Träffa Karl-Johan Hübsch som är rådgivare på Söderberg & Partners i Jönköping. Karl-Johan Hübsch berättar om samarbetet med Prototal och svarar på tre snabba frågor.

Läs mer
Rådgivare@3x.png

3 snabba frågor till rådgivaren

Träffa Karl-Johan Hübsch som är rådgivare på Söderberg & Partners i Jönköping. Karl-Johan berättar om samarbetet med Prototal och svarar på tre snabba frågor.

Läs mer

Elitfotbollsspelarna bytte planen mot telefonjouren

När isoleringen trädde i kraft insåg ÖSK att de äldres situation skulle försämras drastiskt. Många äldre medlemmar och supporters skulle förlora en viktig social funktion när matcherna ställdes in. Man ville helt enkelt ge både dem och laget en ny mötesplats.

Läs berättelsen

Ett telefonsamtal på 8 minuter blev 80 000 skolluncher

När andra bolag började permittera personal och dra ned på sin aktivitet under Coronakrisen bestämde sig Optidev för att nyanställa och investera resurser i Pro Bono-projekt. – Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke, säger bolagets vd Fredrik Logenius.

Läs berättelsen

Gymnasieskolan ställde om till distansundervisning på en dag – lyckades behålla studieresultaten

Regeringens beslut att stänga alla gymnasieskolor innebar en enorm utmaning för många skolor, men för Campeon Frigymnasium blev utmaningen en lärorik resa för såväl eleverna som lärarna.

Läs berättelsen
Back.png  Läs om fler företag som tänkt om och ställt om sin verksamhet
Kontakta oss