Skip to main content Skip to main navigation

Summer Camp

Summer Camp

Söderberg & Partners upprepar succén och delar ut stipendium till 120 studiemotiverade ungdomar! Stipendiet är öronmärkt för Söderberg & Partners Summer Camp, ett spännande sommarläger som anordnas i samarbete med Lanterna Education.

Vad är Söderberg & Partners Summer Camp?
Summer Camp är en lägervecka där vi blandar undervisning med roliga aktiviteter och inspirerande föreläsningar. Undervisningen sker i ämnena biologi, kemi, fysik, matematik och engelska och bedrivs främst på engelska av lärare som är vana pedagoger och undervisar vid Lanternas övriga kurser.

Stipendiet kan sökas av studiemotiverade ungdomar födda 2003-2005. Tanken är att entusiasmera och väcka intresse för vidare studier på universitetsnivå. Vi hoppas även att ungdomarna kommer hem med många nya vänner och blir inspirerade av vad näringslivet har att ge! Vi har fyra timmars undervisning per dag, sedan finns möjlighet till aktiviteter som dans, beachvolley och vattensporter. Det kommer även att finnas roliga och inspirerande extraföreläsningar att ta del av på eftermiddagarna.

 

Vad ingår?
I stipendiet ingår all undervisning och alla aktiviteter, övernattning, måltider samt resa till och från Sigtuna. Det är fem undervisningsdagar och övernattning i totalt sex nätter.  

Hur ansöker och nominerar man?
Ansökan öppnar den 15 januari och stänger den 15 april. Formulären för att ansöka och nominera till stipendiet hittar du på denna sida. Du som rektor, lärare, annan vuxen eller kompis kan nominera någon du tycker bör få vårt stipendium. För att eleven ska vara med i processen behöver denne efter nomineringen själv registrera en ansökan inklusive betygsutdrag.

Elever kan också lämna en ansökan direkt till oss. Vi vill att du har godkända betyg, särskilt i engelska eftersom våra lärare är engelskspråkiga. Men annars är det viktigare för oss att du är motiverad att lära, studera och träffa likasinnade ungdomar!
 

Gilla Söderberg & Partners Summer Camp på facebook!

Har du frågor kring vårt Summer Camp är du varmt välkommen att kontakta oss:

Johan Silfverswärd, 072-855 50 48, 
johan.silfversward@soderbergpartners.se 

Vill du veta mer om Lanterna, klicka här.

Här kan du läsa om hur lämnade personuppgifter behandlas.

Kontakta oss