Benefits förmånsportal

Med Benefits får du som arbetsgivare ett tydligt och smart sätt att visa upp värdet av all ersättning och alla förmåner. Du kan utöka ert befintliga förmånspaket med de tusentals förmåner som vi redan har förhandlat fram. Samtidigt som du utökar förmånsutbudet blir du av med administrationen. Skräddarsy företagets unika förmånspaket i Benefits smarta förmånsportal och visa era medarbetare hur mycket ni bryr er om dem!

Nöjdare medarbetare

Benefits används av attraktiva arbetsgivare för att lyfta fram värdet av all ersättning och alla förmåner. Genom att flytta fokus ifrån enbart lön till total kompensation skapas en djupare förståelse bland medarbetarna för allt ni erbjuder dem. Förlös potentialen och visa era medarbetare hur mycket ni bryr er om dem!

Mer än en förmånsportal

Genom en smart förmånstjänst kan medarbetarna ta med sig sina förmåner överallt - med mobiltelefon, surfplatta eller dator! Vår prisbelönta användarsupport tar hand om de frågor som era medarbetare har. Du som HR-ansvarig får experthjälp med att ständigt utveckla ert förmånserbjudande. Ligg i framkant av utvecklingen genom att låta våra experter hjälpa till i utvecklingen av ert förmånspaket. Självklart är vår förmånstjänst anpassad till GDPR.

Skräddarsydd lösning

Arbetsgivare använder Benefits för att kommunicera med såväl befintliga medarbetare som vid rekrytering. Vi tycker därför att det är viktigt att varje kund får en skräddarsydd förmånsportal som anpassas till både innehåll och utseende. Förmånsportalen kundanpassas med färger, bilder och logotyp för att skapa en kundunik upplevelse. Benefits har Sveriges bredaste utbud med tusentals färdigförhandlade förmåner som ni kan välja att erbjuda era medarbetare. Dessa adderas till ert befintliga förmånspaket och görs tillgängliga i förmånsportalen på det sätt ni väljer. Gör som resten av Sveriges attraktivaste arbetsgivare och låt Benefits göra jobbet!

Synliggör värdet av all ersättning

Benefits är Söderberg & Partners molnbaserade förmånsportal. Tjänsten gör dig attraktivare som arbetsgivare och stärker ert varumärke bland medarbetare – såväl befintliga som framtida.

Sveriges bästa förmånsportal

Efter att själva ha testat alla alternativ på marknaden kände vi att det saknades något. Om ambitionen är att ha Sveriges nöjdaste medarbetare krävdes helt enkelt mer. Vi bestämde oss därför för att utveckla en tjänst så bra att den förtjänar sitt rykte som Sveriges bästa förmånsportal.

Genom att samla Sveriges mest uppskattade förmåner i en tjänst, visa upp värdet av all ersättning och samtidigt minska er administration kan vi skapa mervärden som tidigare var omöjligt. När du skaffar Benefits får du en marknadsledande tjänst som konstant ligger i framkant av utvecklingen. Med Benefits blir det enklare för dig att fokusera på annat!

Läs mer på Benefits.se

Konkreta mervärden

Med Benefits får du så mycket mer än en förmånsportal.

  • Molnbaserad tjänst med mobilapp
  • Tydlig överblick av alla förmåner
  • Kompensationsöverblick som synliggör värdet av all ersättning
  • Interaktiv lönespecifikation och kontrolluppgift
  • Sveriges bredaste utbud av förmåner
  • Skräddarsydd förmånsportal med kundanpassat innehåll
  • Anpassas till er grafiska profil för en kundunik upplevelse
  • Rekryteringsvektyg för att simulera med fiktiva anställda
  • Enkel utläggshantering med digitala handlingar
  • Prisbelönt användarsupport

Enkelt att komma igång

Smidig implementation, tydlig kommunikation

Att implementera Benefits är enkelt och förmånstjänsten är kompatibel med alla HR- och lönesystem. I Benefits samlas alla förmåner på ett ställe och säkerheten är hög. Genom att kommunicera kring förmåner på ett tydligt sätt kan medarbetarna enkelt förstå alla delar av sin ersättning.

Slipp administrationen

Och  fokusera på kärnverksamheten

Benefits sköter administrationen av dina medarbetares förmåner och ger dig mer tid att fokusera på annat. Slipp manuell hantering av kvitton och löneavdrag. Låt istället Benefits göra jobbet. Våra automatiserade processer ger dig den smidigaste och mest flexibla förmånstjänsten på marknaden.

Kontakta oss