Skip to main content Skip to main navigation

Almega Serviceföretagen

Almega Serviceföretagen

Almega Serviceföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som tillhanda håller hög kompetens i arbetsivar- och näringspolitiska frågor. Almega Serviceföretagen organiserar företag inom det traditionella städområdet men också i allt ökande utsträckning företag som är verksamma inom ett bredare område. Ett nyckelord i detta sammanhang är Facility Management som innebär att företagen tillhandahåller allt från fastighetsservice till catering, receptionstjänster m.m. 

 

Auktoriserad serviceföretag

Auktorisationen hjälper kunderna att välja seriösa och pålitliga företag. För att kunna ansöka om att bli ett auktoriserat företag måste du vara medlem i Almega Serviceföretagen och uppfylla de krav som ställs.

 

Almega Serviceföretagens egen företagsförsäkring

Almega Serviceföretagen har tillsammans med Allians Försäkringsmäklare/Söderberg & Partners tagit fram en specifik företagsförsäkring för Almega Serviceföretagens medlemmar. Resultatet är en mycket omfattande försäkring till ett mycket konkurrenskraftigt pris. 
Försäkringen är framtagen för Almega Serviceföretagens medlemmar och endast dessa tillåts teckna denna förmånliga försäkring. 

 

Tre goda skäl att välja Almega Serviceföretagens egna försäkring:

 

  1. Omfattande grundskydd.
  2. Anpassad till er verksamhet.
  3. Konkurrenskraftig premie tack vare Almega Serviceföretagens storlek.

 

Förutom den breda grundomfattningen har ni möjlighet att bygga på försäkringen med olika tilläggsförsäkringar för att ytterligare anpassa försäkringen till att passa just ert företag! 

 

Om ert företag dessutom är auktoriserad medlem i Serviceföretagen har ni en extra förmån i form utav en rabatterad premie.

 

Broschyrer och blanketter:

Broschyr 

Offertansökan

 

Hemsida: www.serviceforetagen.se 

 

För mer information om Almega Serviceföretagen företagsförsäkring kontakta Allians Försäkringsmäklare/Söderberg & Partners på telefon 08-700 51 70 eller maila oss på 

almega@allians.com
Kontakta oss