Skip to main content Skip to main navigation
Karriär

Förverkliga dina idéer hos Söderberg & Partners

Har du en stark vilja att nå framgång och utvecklas inom ditt område?

Vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare

Söderberg & Partners har utvecklats från att vara ett litet entreprenörsdrivet bolag till att bli en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Det är en mycket spännande resa och utvecklingen pågår kontinuerligt.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Vår uppfattning är att en blandning av kompetenser och egenskaper som kompletterar varandra skapar de bästa resultaten och vi arbetar aktivt med hållbarhet, för både medarbetare och miljö.

Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Play
Employer Branding

Jobba hos Söderberg & Partners

Play
Employer Branding

Jobba hos Söderberg & Partners

Student

Möjligheter för dig som är student

Vi tror på att hitta den perfekta kombinationen av kompetens och attityd. Hos Söderberg & Partners finns stora möjligheter för dig som studerar exempelvis ekonomi, systemutveckling, civilingenjör eller löneadministration. Vi fortsätter att växa och hos oss kan du hitta din egen karriärväg och utvecklas i den riktning som passar dig.

Läs mer
Marielle Ramel, Rådgivare, Söderberg & Partners

Det är stimulerande att arbeta på Söderberg & Partners. Jag upplever att mitt arbete verkligen gör skillnad.

Arbeta hos oss

Medarbetarnas engagemang och drivkraft i centrum

Vår företagskultur bygger på värderingar där medarbetarnas engagemang och drivkraft är i centrum. Du får snabbt ett stort eget ansvar, och med din handlingskraft och initiativförmåga har du stora möjligheter till snabb utveckling och att förverkliga dina idéer.

Läs mer
Lediga tjänster

Hitta lediga tjänster

Söker du en karriär i en ledande organisation där din kompetens och ditt engagemang tas tillvara?

Se lediga tjänster
Spontanansökan

Gör en spontanansökan

Hittar du inte den tjänst du söker? Eller är du student och intresserad av extrajobb eller att göra ditt examensarbete hos oss?

Kontakta oss

Rekrytering
08 - 451 50 54

HR
08 - 451 50 50

Registrera en spontanansökan här
Kontakta oss