Bli en del av oss

Att vara en del av Söderberg & Partners är att vara del av en framåtlutad organisation där du har möjlighet att använda din potential. Där du kan utvecklas och utmanas. Vi står aldrig still, och tillsammans jobbar vi för att ge fler ett tryggare och rikare liv imorgon.

Din drivkraft i centrum

Är du full av idéer, gillar att ta ansvar och har ett driv att utvecklas? Då kommer du att passa in hos oss! Här får du stort utrymme att förverkliga dina visioner.

Att jobba på Söderberg & Partners är att vara en del av en snabbt växande organisation, full av inspirerande och engagerade kollegor. Närmare 4 400 stycken, i sju länder. Trots vår storlek drivs vi som arbetar här av en stark entreprenörsanda. Kanske är det därför vi har branschens nöjdaste kunder?

Lediga tjänster

Har du ett stort driv och vill vara med och utveckla Söderberg & Partners?
Se våra lediga tjänster

Hittar du inte en tjänst som passar dig?

Låt oss ändå lära känna varandra. Skicka in en spontanansökan och berätta vem du är, så hör vi av oss.
Skicka in en spontanansökan

En arbetsplats i tillväxt

Vi har stora visioner, vilka delas av våra engagerade medarbetare. Tillsammans skapar vi förutsättningar för vår fortsatta tillväxtresa.

Fler än 4 000 medarbetare, en kultur

Hos oss finns många engagerade medarbetare med olika kompetens, bakgrund och styrkor. Trots det har vi samma starka företagskultur som när bolaget var nystartat. En kultur som vi är rädda om och arbetar aktivt för att behålla.

Bra pensions- & försäkrings­paket

Vi har använt vår kunskap inom tjänstepension och försäkring för att skapa riktigt bra lösningar för våra medarbetare. Dessutom erbjuder vi en mängd förmåner genom vår förmånsportal.

Centrala och moderna kontor

Vi tycker att det är viktigt med kontor som skapar förutsättningar för kreativa möten, därför satsar vi på trivsamma kontor som är bra placerade.

Personlig utveckling

Vi tror att utveckling är en förutsättning för att medarbetare ska trivas. Därför genomförs olika åtgärder för att alla medarbetare ska få möjligheten att utvecklas individuellt.

Är du student? Väx med oss!

Studerar du ekonomi, systemutveckling, civilingenjör eller löneadministration? Välkommen att växa med och hos oss.
Upptäck möjligheterna som student

Trainee Academy

Är du en av dem som drömmer om en karriär som rådgivare i finansbranschen? Då har du hamnat helt rätt, i vårt traineeprogram finns nämligen många stjärnor som delar din dröm.
Läs mer och ansök

Få det senaste
— först

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter direkt till din inkorg.