Skip to main content Skip to main navigation

Skatt & Juridik

Rådgivning utifrån din unika situation

Vi erbjuder alla våra kunder rådgivning och hjälp i frågor som rör skatt & juridik. Vi hjälper dig att gå igenom varje specifik situation för hela familjen eller för individen. Alla våra kunder, oavsett var i Sverige de bor, kan få personlig rådgivning genom ett möte, över telefon eller via mejl. 

Familjerätt

Familjerättslig rådgivning av erfarna jurister

Våra jurister är specialiserade inom ekonomisk familjerätt, arvsrätt och förmögenhetsrätt. Tillsammans med dig går vi igenom din familjesituation och eventuella behov av juridiska dokument i syfte att ge dig ett långsiktigt skydd.

Läs mer
Skatt

Skatterådgivning

Som kund hos oss har du möjlighet att få skatterådgivning. Vid rådgivningen går vi genom din situation av betydelse för beskattningen. Sedan får du tydlig vägledning och rådgivning över vad som kan genomföras. 

Läs mer
Family Office

Våra experter hjälper dig med helheten

Som kund hos oss har du möjlighet att få hjälp av vårt Family Office som består av ett team erfarna specialister inom ekonomi, skatt, juridik och företagande.

Inom Family Office hjälper vi såväl privatpersoner som juridiska personer med rådgivning kring och hantering av den totala förmögenheten.

Läs mer
Kontakta oss