Privat­försäkringar

När du tecknar någon av våra försäkringar får du ett riktigt bra skydd med villkor som tål att jämföras. Genom personliga rådgivningssamtal hjälper vi dig hela vägen. Se själv hur mycket du kan spara!

Tryggt

Vi ger dig villkorsgaranti mot din nuvarande försäkring. Garantin gäller i två år om du mot förmodan skulle råka ut för en skadehändelse som normalt inte omfattas av vår försäkring, men som ditt tidigare försäkringsbolag skulle ha ersatt.

Smart

Du ska inte behöva betala för mer än vad du behöver. Därför behovsanpassar vi dina och familjens försäkringar för att skapa lösningar som ger dig ett riktigt bra skydd till ett förmånligt pris. Vårt pris bygger inte på instegsrabatter, istället erbjuder vi dig en långsiktig premie.

Personligt

Hos oss får du personlig service på riktigt. Genom personliga rådgivningssamtal hjälper vi dig hela vägen. Vi tar hand om allt från uppsägning av dina gamla försäkringar, till löpande försäkringsöversyn. Tillsammans ser vi till att ditt försäkringsskydd anpassas efter livets alla händelser.

Får du ut det mesta av din försäkring?

Har du koll på om du har rätt försäkringsskydd? Söderberg & Partners fortsätter nu att bredda sitt erbjudande till dig som kund. Genom erbjudandet får du som kund en personlig försäkringsgenomgång med en av våra rådgivare inom 24h och vi ger dig fullservice vid teckning och uppsägning av din gamla försäkring. Ta del av vårt erbjudande för din hem, villa och bilförsäkring så hittar vi en lösning som ger dig ett riktigt bra skydd till ett förmånligt pris.

Få ditt pris idag

Läs mer om våra försäkringar och se hur mycket du kan spara.
Försäkringar efter dina villkor

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring privatförsäkring?

Kontakta oss här

 

Behöver du anmäla en skada?

Anmäl en skada här

 

Mina sidor

Under Mina sidor för Privatförsäkring hittar du dina uppgifter, försäkringsöversikt, betalningar och fakturor m.m.
Logga in på mina sidor