Tjänstepension för egenföretagare

Din tjänstepension kommer troligen att utgöra en betydande del av din framtida lön som egenföretagare. Det är därför klokt att du tidigt sätter en plan för din tjänstepension och förvaltar sparkapitalet väl. En plan som rimmar med livet som företagare och tar hänsyn till både din privata och företagets ekonomi. Våra rådgivare hjälper många egenföretagare och känner igen dina utmaningar.

Har du koll på din tjänstepension?

Förmånligt sparande för företagare

Tjänstepension är minst lika viktigt för egenföretagare som för övriga. Till skillnad från en löneutbetalning, utgår inga sociala avgifter på pensionsavsättningar. Istället betalar du in en särskild löneskatt som är omkring sex procent lägre än sociala avgifter.

Det viktigaste är ändå att du kommer igång med ditt tjänstepensionssparande i tid och samtidigt ser över ditt försäkringsskydd vid exempelvis sjukdom. Om du börjar spara tidigt är det enklare att nå det pensionsmål som du önskar. Men kom ihåg att det aldrig är för sent. Ta hjälp av en rådgivare, så kan ni tillsammans gå igenom din pension och dina försäkringar. Ni tittar närmare på vad som är viktigt för dig som egenföretagare och lägger en plan för ditt sparande. Vi hjälper dig, både som privatperson och företagare.

Personlig rådgivning för egenföretagare

Som egenföretagare sitter du ofta ensam med en mängd viktiga beslut, men så behöver det inte vara. Vi erbjuder personlig rådgivning med någon som förstår dina utmaningar som egenföretagare. Vid ditt första möte får du träffa din personliga rådgivare som du sedan har kontakt med löpande, när frågor eller funderingar uppstår.

Oavsett om du vill ha någon att bolla idéer med, eller om du vill lämna över helheten till oss, så finns vi med dig hela vägen. Vi hjälper dig att hitta rätt i pensionsdjungeln och ger ditt företag samma förhandlingskraft som ett större bolag.

Tydlig prissättning

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att förstå hur vi tar betalt och vad våra tjänster kostar. Avgifterna är därför både transparenta och tydliga och du bestämmer själv graden av rådgivning.

Att förhandla avgifter med försäkringsbolagen på egen hand kan vara svårt. Vår kundvolym har givit oss en bra förhandlingsposition. Det ger dig samma fördelar som ett större bolag.

Försäkringar för egenföretagare

Vad händer om jag blir sjukskriven? Vem får mina pengar om jag går bort? Det är sådana frågor som många inte vill tänka på – men som du bör sätta en plan för redan nu. Något som inte bara är viktigt för dig, utan även för dina nära och kära.

Försäkringar mot händelser som dessa är ofta kopplade till pensionen. Är du fullt insatt i dina nuvarande försäkringar och dess villkor? I annat fall är det bra att se över dem i sin helhet. Det kan du göra på egen hand, eller med hjälp av en rådgivare.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

T.ex. +46 7X-XXX XX XX

Valfritt