Söderberg & Partners Wealth Management AB

Söderberg & Partners Wealth Management AB är en finansiell rådgivare som tror på värdet av att tänka annorlunda och ständigt ifrågasätta, förändra, och utveckla det traditionella arbetssättet i vår bransch. Verksamheten avseende förmögenhetsrådgivning startade 2007 och har sedan dess vuxit i snabb takt.

Vår story

Söderberg & Partners Wealth Management AB etablerades 2007 och sedan dess har bolaget och antal anställda vuxit i snabb takt. Idag erbjuds Söderberg & Partners Wealth Management ABs tjänster runt om i Sverige på många av våra lokala kontor.
 1. 2004

  Idén om att göra analysdriven finansiell rådgivning tillgänglig för fler förverkligas och Söderberg & Partners bildas. Finansiell rådgivning till institutioner erbjuds från start.

 2. 2006

  Verksamheten utökas med SAK- och företagsförsäkringsrådgivning.

 3. 2007

  Söderberg & Partners Wealth Management AB etableras.

 4. 2011

  Vår ersättningsmodell Fair Deal kommer till.

  Läs mer här
 5. 2018

  Ett händelserikt år. Catella Wealth Management, Consortum Kapitalförvaltning och Wassum ansluter sig till Söderberg & Partners. Wassum och Söderberg & Partners går samman inom rådgivning till institutionella kapitalägare. Vi klättrar dessutom upp på Kantar Sifo Prosperas ranking över Sveriges bästa Private Banking-bolag och kniper andraplatsen!

 6. 2020

  Bolaget och verksamheten byter namn till Söderberg & Partners Wealth Management AB.

 7. 2022

  Vi utses till Sveriges främsta Private Banking-aktör, i Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning.

  Läs mer här
 8. 2023

  Vi utses till Sveriges främsta Private Banking-aktör för andra året i rad, i Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning.

  Läs mer här

Grunden i vår rådgivning

Personlig rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete och nyckeln för att utveckla den fulla potentialen av ditt kapital.

Läs mer om vår rådgivning

Öppenhet och transparens

För oss är det viktigt att du förstår råden vi ger dig, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster.

Läs mer om vår ersättningsmodell

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med de råd vi ger och hur ditt kapital investeras. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Läs mer om våra analyser

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om vårt Wealth Management-erbjudande?
Kontakta oss här