Sveriges nöjdaste Private Banking-kunder

Vi är den Private Banking-aktör som har Sveriges nöjdaste kunder inom Private Banking, för andra året i rad, enligt Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning. Vår förmögenhets­rådgivning handlar om att hjälpa dig att ta välgrundade beslut i frågor som påverkar din ekonomi och framtid. Hos oss får du alltid en personlig och tillgänglig rådgivare som stöttar dig med analysdrivna råd – så att du kan uppnå dina mål och drömmar.

Personlig rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som lär känna dig på riktigt. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete. Bara då kan vi förvalta ditt förtroende och kapital på bästa sätt.

Transparent prissättning

Hos oss finns inga dolda avgifter. Vi har en transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för alla våra tjänster. Vår rådgivning påverkas inte av ersättningar från fond- och produktbolag eller courtage på transaktioner. Alla fondrabatter går även tillbaka till dig som kund.

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med vår rådgivning och hur ditt kapital investeras. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Vårt Private Banking-erbjudande

Rådgivning och kapitalförvaltning är kärnan i vårt Private Banking-erbjudande. Men många gånger handlar planering av din förmögenhet om att trygga din, ditt företag och din familjs situation. Därför har vi samlat alla experter som du kan tänkas behöva, under ett och samma tak. Så att du enkelt och smidigt kan få den hjälp som du behöver, när du behöver det.

Tryggare investering och placering av ditt kapital

Vill du optimera din förmögenhet och förvaltning av ditt kapital – utan att själv behöva följa världsekonomin och analysera marknaden? Vår Private Banking-lösning riktar sig till dig som önskar analysdriven rådgiving kring din förmögenhet. Hos oss får du en erfaren och personlig rådgivare som hjälper dig att ta välgrundade beslut kring din ekonomi. Det tillsammans med din situation och målsättning styr hur ditt kapital investeras på bästa sätt.

Tillsammans med din rådgivare väljer du vilken risknivå, investeringsstrategi och förvaltningsform som passar dig bäst. Vi erbjuder två olika former av kapitalförvaltning – investeringsrådgivning eller portföljförvaltning. Oavsett vilken typ av förvaltning och lösning som du väljer, kommer din rådgivare arbeta för en trygg investering av ditt kapital.

Läs mer om vår kapitalförvaltning

Goda råd gör skillnad

Vill du veta mer om hur vi kan stötta dig med rådgivning och kapitalförvaltning? Här kan du boka ett kort möte direkt i vår möteskalender. Mötet är 30 minuter och sker digitalt på en tid som passar dig!

Vårt personliga engagemang gör skillnad - igen!

Vi har utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport, för andra året i rad! En utmärkelse som bygger på betyg från de svenska Private Banking-aktörernas egna kunder.

I rapporten framgår det att vårt personliga engagemang, vår kompetens inom förvaltning och omfattande analys är det som våra kunder uppskattar mest – och några anledningar till varför vi har Sveriges nöjdaste kunder! 

Låt oss hjälpa dig vidare

Vi erbjuder personlig rådgivning och kapitalförvaltning för dig med minst 500 000 kr i placerbart kapital. Fyll i formuläret, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Frågor Private Banking