Skip to main content Skip to main navigation

Möjligheter för dig som är student

Student

Vi tror på att hitta den perfekta kombinationen av kompetens och attityd. Hos Söderberg & Partners finns stora möjligheter för dig som studerar exempelvis ekonomi, systemutveckling, civilingenjör eller löneadministration. Vi fortsätter att växa och hos oss kan du hitta din egen karriärväg och utvecklas i den riktning som passar dig.

Viktoria Nacksten, Student Produktanalys

”Mina medarbetare både lyssnar och litar på mig. De värderar mina åsikter och ger mig stort ansvar vilket är otroligt utvecklande”

Som ett av finansbranschens mest snabbväxande bolag kan vi erbjuda en omväxlande arbetsplats som präglas av kompetenta och drivna medarbetare. Det som attraherar medarbetare till Söderberg & Partners är vår förmåga att ta tillvara individens idéer och vilja att utvecklas inom ett visst område. Vi tror på att vi lär oss av både misstag och motgångar vilket skapar en öppen kultur som uppmuntrar till innovation och egna idéer. Genom självständigt arbete, i samarbete med våra mer erfarna medarbetare, finns stora möjligheter för den som har egen drivkraft till utveckling och lärande. 

Vi har många studenter som arbetar parallellt vid sidan av studierna inom ekonomi, finansiell analys, juridik, IT och löneadministration. Som student får du snabbt ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och driva ditt arbete framåt relativt självständigt. Vi premierar inte någon specifik universitets- eller högskoleinriktning, det viktiga är att du är driven, ambitiös samt har en vilja att lära dig. Ett jobb hos oss, vid sidan av studierna, är en bra start på karriären för duktiga studenter med ambitionen att arbeta inom det finansiella området.

 

Play

 

Praktik eller LIA-period

Vi har flera studenter varje år som gör sin praktik eller LIA-period hos oss. Är du intresserad av detta, registrerar du en spontanansökan och berättar om dig själv, dina intresseområden, din utbildning och om praktikperioden. Bifoga CV och gärna betyg. Inom IT finns möjlighet att göra din praktik i Sverige, i Madrid eller på distans, kontakta oss så kan vi diskutera dina möjligheter till detta.

 

 

Årets Finansuppsats

Vinnarna av Årets Finansuppsats 2022 är Isabella Hong och Ida Ludwigsson från Handelshögskolan i Stockholm med uppsatsen A mixed-method study on CSR communication in the Swedish banking sector.

Nya lagkrav tillsammans med investerare och samhällsutveckling ställer allt högre förväntningar på hållbarhetsarbete för företag. Därigenom kan snart inget företag undvika att prata hållbarhet. Hållbarhetskommunikation beskrivs som ett dubbel-eggat svärd vilket, när den används felaktigt, kan skapa svårläkta sår för företag. Samtidigt är transparens gentemot intressenter inom hållbarhetsarbete viktigare än någonsin. Det skapar bättre beslutsunderlag, incitament till företag att förbättras på områden där de ligger efter. Detta bidrar till att driva den hållbar utvecklingen hos företag. Årets Finansuppsats 2022 sätter ljus på ingredienserna för att nå framgång i hållbarhetskommunikationen. Uppsatsen är en handbok med konkreta tillvägagångssätt till varje kommunikationschef och hållbarhetsansvarig som vill kommunicera sitt företags berättelse trovärdigt, engagerande och med stor genomslagskraft” Lingyi Lu, Hållbarhetsansvarig & Gustav Sandström, Produktutvecklare.

 

Information inför Årets Finansuppsats 2023 publiceras i oktober.

Kontakt: karriar-student@soderbergpartners.se

Kontakta oss