Möjligheter för dig som är student

Vi tror på att hitta den perfekta kombinationen av kompetens och attityd. Hos Söderberg & Partners finns stora möjligheter för dig som studerar exempelvis ekonomi, systemutveckling, civilingenjör eller löneadministration. Vi fortsätter att växa och hos oss kan du hitta din egen karriärväg och utvecklas i den riktning som passar dig.

Student

Som ett av finansbranschens mest snabbväxande bolag kan vi erbjuda en omväxlande arbetsplats som präglas av kompetenta och drivna medarbetare.

Det som attraherar medarbetare till Söderberg & Partners är vår förmåga att ta tillvara individens idéer och vilja att utvecklas inom ett visst område. Vi tror på att vi lär oss av både misstag och motgångar vilket skapar en öppen kultur som uppmuntrar till innovation och egna idéer. Genom självständigt arbete, i samarbete med våra mer erfarna medarbetare, finns stora möjligheter för den som har egen drivkraft till utveckling och lärande.

Vi har många studenter som arbetar parallellt vid sidan av studierna inom ekonomi, finansiell analys, juridik, IT och löneadministration. Som student får du snabbt ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och driva ditt arbete framåt relativt självständigt. Vi premierar inte någon specifik universitets- eller högskoleinriktning, det viktiga är att du är driven, ambitiös samt har en vilja att lära dig. Ett jobb hos oss, vid sidan av studierna, är en bra start på karriären för duktiga studenter med ambitionen att arbeta inom det finansiella området.

Praktik eller LIA-period

Vi har flera studenter varje år som gör sin praktik eller LIA-period hos oss. Är du intresserad av detta, registrerar du en spontanansökan och berättar om dig själv, dina intresseområden, din utbildning och om praktikperioden. Bifoga CV och gärna betyg. Inom IT finns möjlighet att göra din praktik i Sverige, i Madrid eller på distans, kontakta oss så kan vi diskutera dina möjligheter till detta.

Årets Finansuppsats 2023

För femtonde året i rad presenterar Söderberg & Partners Årets Finansuppsats.

Snart kommer vi att presentera vinnarna för 2023 års tävling! Ta chansen och ansök om att få skriva din master- eller bacheloruppsats hos oss på Söderberg & Partners, nästa antagning öppnar i november 2023.

Kontaktperson

Matilda Andersson, matilda.andersson@soderbergpartners.se

Arbetsmarknads­dagar

Söderberg & Partners deltar för närvarande på följande arbetsmarknadsdagar:

Lediga tjänster

Har du ett stort driv och vill vara med och utveckla Söderberg & Partners?
Se våra lediga tjänster