Personal­cyklar som förmån

Vill ni öka era medarbetares välbefinnande och samtidigt göra något bra för miljön och samhället? Då kan förmånscyklar vara något för er!

Satsa på hållbara medarbetare

Söderberg & Partners har nyligen blivit delägare i Personalcyklar, en av Sveriges ledande aktörer inom förmånscyklar för anställda. Genom Personalcyklar kan vi nu hjälpa er att förse era anställda med förmånscyklar på ett enkelt och tryggt sätt.

Vad innebär förmånscyklar och vad kostar det?

Att erbjuda förmånscyklar till era medarbetare är kostnadsfritt för er som arbetsgivare och en stor förmån för era medarbetare. Förmånscyklar som löneförmån innebär att era medarbetare får tillgång till en prisvärd cykel genom ett kostnadseffektivt bruttolöneavdrag. Ni kan även välja att subventionera delar av eller hela förmånen. Genom att erbjuda era medarbetare en förmånscykel värnar ni både om medarbetarnas välbefinnande och om miljön, vilket stärker er position som en attraktiv arbetsgivare.

Hållbarhet genom Söderberg & Partners

Hållbarhet är en naturlig del av Söderberg & Partners verksamhet. Vi arbetar hela tiden för att förbättra oss i vår dagliga verksamhet och i vårt erbjudande mot dig som kund. Förutom förmånscyklar, som är vårt senaste hållbarhetserbjudande, erbjuder vi hållbar tjänstepension, hälsoförsäkringar och ett hälsoanalytiskt-verktyg för hållbara medarbetare – tjänster och förmåner som gör er till en mer hållbar och attraktiv arbetsgivare. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er arbeta hälsofrämjande och hållbart? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Är ni intresserade av att erbjuda förmånscyklar till era medarbetare och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vår samarbetspartner Personalcyklar er för vidare dialog.

Valfritt