Bokföring & redovisning

Vi vet att du som entreprenör har många järn i elden och ont om tid. Då kan administrationen kring bolagets ekonomi kännas tung. Vi kan underlätta din vardag genom att ta över delar eller hela administrationen kring er bokföring, redovisning och ekonomiska planering.

Vi kan hjälpa dig med hela ekonomin

Vi kan hjälpa dig som företagare med såväl din privata ekonomi, som företagets. Våra experter hjälper dig att säkerställa att ekonomin hanteras på ett optimalt sätt. Hos oss finns auktoriserade redovisningskonsulter med bred erfarenhet från många olika branscher.

Vi har även samlat den specialistkompetens som krävs för att hjälpa bolag med depåer, värdepapper och andra innehav. Våra kunder är allt från privatpersoner till börsnoterade bolag.

Hur kan vi underlätta din vardag?

Vi kan hjälpa dig med en rad olika tjänster inom ekonomi och avlasta dig genom att ta över tidskrävande administration. Du kan välja att outsourca hela eller delar av ekonomiavdelningens arbete till oss. 

Vi kan bland annat stötta dig med:

  • Löpande bokföring och redovisning
  • Fakturering och betalningar
  • Bokslut och årsredovisningar
  • Bolagsdeklarationer
  • Rapporter och analyser
  • Koncernredovisning.

Överlåt företagsekonomin i trygga händer

Vi kan stötta ditt företag med redovisning, bokföring och administration. Vi hjälper er även med löpande rapportering, så att du kan fokusera på att driva företaget framåt. I den här videon berättar Carina Nildén, redovisningskonsult på Söderberg & Partners Wealth Services, mer om hur vi kan hjälpa dig med bolagets ekonomi.

Vårt personliga engagemang gör skillnad - igen!

Vi har utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport, för andra året i rad! En utmärkelse som bygger på betyg från de svenska Private Banking-aktörernas egna kunder.

I rapporten framgår det att vårt personliga engagemang, vår kompetens inom förvaltning och omfattande analys är det som våra kunder uppskattar mest – och några anledningar till varför vi har Sveriges nöjdaste kunder! 

Kontakta oss