Försäkringar

Söderberg & Partners är försäkringsförmedlaren som besitter kunskap och expertis inom alla typer av branscher och verksamheter. Våra rådgivare har lokal närvaro runt om i landet och kan ta hand om allt som har med era försäkringar att göra. Våra analytiker arbetar med att analysera och granska utbudet på försäkringsmarknaden så att du som kund tillsammans med våra rådgivare enkelt kan välja den försäkringsgivare som passar er bäst.

Optimera företagets försäkringsskydd

Vi erbjuder professionell rådgivning och skräddarsydda försäkringslösningar inom alla branscher och verksamheter. Vi sköter även hanteringen av era försäkringar så att ni kan lägga mer tid på er verksamhet. Med vår kunskap och expertis kan ni vara trygga med att era försäkringar är rätt anpassade för er verksamhet och är konkurrenskraftiga över tid.

Hög servicenivå

Med lokal närvaro runt om i landet levererar våra rådgivare förstklassig service genom innovativa och skräddasydda försäkringslösningar. Vi hjälper er att hantera hot och möjligheter så att ni kan fokusera på er verksamhet och förverkliga era visioner.

Analysdriven rådgivning

Våra rådgivare utgår alltid från våra analytikers gedigna granskning av försäkringsmarknaden där vi identifierar för- och nackdelar med olika försäkringar – så att ni kan vara trygga med ert försäkringsskydd.

Förmånliga försäkrings­erbjudanden

Som kund hos Söderberg & Partners får ni tillgång till unika försäkringserbjudanden på marknaden som vi, genom vår stora köpkraft som representant till 35 000 företagskunder, kan förhandla fram till förmånligare priser och bättre villkorsomfattning.

Vi försäkrar din verksamhet

Hållbara råd och försäkringar

Söderberg & Partners ambition är att ge hållbara råd och att förmedla hållbara försäkringar. Vi genomför därför en årlig undersökning av hur sakförsäkringsbolagen arbetar med hållbarhetsfrågor enligt de kriterier och perspektiv som vi anser har störst påverkan inom bolags hållbarhetsarbete.
Läs mer 

Varför anlita en försäkrings­förmedlare?

Försäkring som produkt är en förhållandevis abstrakt och komplex företeelse som kräver att man förstår produkten fullt ut för att säkerställa rätt skydd och kostnad. Med en försäkringsförmedlare får ni en expert som kan generera många fördelar för ert företag, inte minst tidsbesparingen det innebär för er.
Läs artikeln 

Vanliga frågor

Boka möte

Här kan du boka ett förutsättningslöst digitalt möte på 30 min med en av våra försäkringsrådgivare. Välj den tid som passar dig, så hjälper vi dig att jämföra er företagsförsäkring!

Vi hjälper dig att hitta rätt

Att vara rätt försäkrad innebär i korthet att er försäkring täcker de risker som er verksamhet står inför. Med oss som försäkringsförmedlare kan ni vara trygga med att ni alltid är rätt försäkrade, med ett konkurrenskraftigt skydd till en lägre premie. Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontakta oss