Försäkrings­förmedlare – en trygghet för ditt företag

Som Sveriges största försäkringsförmedlare har vi den kundvolym, erfarenhet och analysstöd som krävs för att hjälpa ditt företag att upphandla ett försäkringsskydd med generösa villkor, till rätt pris. Men vad gör en försäkringsförmedlare, mer exakt? Och varför väljer allt fler företag att ta hjälp av en förmedlare?

Hjälp att jämföra

Vi gör det svåra, enkelt. Som kund hos oss får du personlig, analysdriven försäkringsrådgivning och hjälp att jämföra olika alternativ. Allt för att för att hitta den försäkringslösning som passar just ditt företag bäst.

Upphandlings­kraft

Som Sveriges största försäkringsförmedlare representerar vi många företag, vilket ger oss den upphandlingskraft som krävs för att du ska få generösa villkor till rätt pris.

Specialist­kompetens

Vi har samlat specialistkompetens inom många olika försäkringsområden för att kunna hjälpa ditt företag med mer komplexa försäkringslösningar.

Försäkringsförmedlare hjälper företag att anpassa skyddet efter riskbilden

När du tar hjälp av oss som försäkringsförmedlare, ger vi dig rådgivning som bygger på gedigna analyser. Vi skapar en riskanalys för ditt företag som vi sedan kan utgå ifrån när vi upphandlar en försäkringslösning som anpassas efter era behov.

Vi vet att försäkring är en komplex produkt och att det kan vara svårt att jämföra försäkringslösningar på egen hand. Det är här vi som försäkringsförmedlare kommer in i bilden – vi hjälper dig att jämföra villkor och försäkringsgivare. Men också att undvika vanliga försäkringsmissar.

Kontakta oss

 

7 skäl till att anlita en försäkringsförmedlare

Sammanfattningsvis, arbetar försäkringsförmedlare med en holistisk syn på risk och ser även över det som traditionellt sett inte är försäkringsbart. Idag är det vanligt att försäkringsförmedlare deltar i alla delar, från det skadeförebyggande arbetet till skaderegleringen.

Det finns många skäl till att låta en försäkringsförmedlare hjälpa dig att se över företagets försäkringsskydd.

Som försäkringsförmedlare kan vi hjälpa dig att:

  1. Skapa en riskanalys för att undersöka vilka risker som ditt företag exponeras för.
  2. Se över hur väl din nuvarande försäkringslösning skyddar mot dessa risker och om det finns svaga länkar i företagets skydd.
  3. Jämföra försäkringsvillkor, undvika fallgropar och förhandla priser.
  4. Skapa försäkringslösningar för komplexa risker som är svåra att försäkra företaget mot.
  5. Få tillgång till ett större utbud av försäkringsbolag, även försäkringsbolag som bara arbetar mot försäkringsförmedlare.
  6. Stöd i att hantera en skada om olyckan skulle vara framme. Som din försäkringsförmedlare ser vi till att du kommer i kontakt med rätt personer och får den ersättning som du har rätt till. Vid behov kan du även få hjälp av skadejurister.
  7. Se över vad du kan göra för att förbygga skador i er verksamhet.

Upphandlingskraft som ger generösa villkor till rätt pris

Vår kundvolym ger oss den förhandlingskraft som krävs för att du ska få riktigt bra villkor till rätt pris. För de försäkringsprodukter som många av våra kunder är i behov av, kan vi som försäkringsförmedlare skapa upphandlade förmånliga försäkringslösningar. Det innebär att även du som representerar ett mindre företag, kan få samma fördelar och förhandlingsposition som ett stort bolag.

Kontakta oss!

Vill du ha hjälp att se över företagets försäkringsbehov? Fyll i formuläret så blir du kontaktad.