Förmögenhets­rådgivning

Vi har utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport, för andra året i rad! Vi erbjuder en personlig förmögenhetsrådgivning – på riktigt. Hos oss får du en rådgivare som stöttar dig med analysdrivna råd och som du kan vända dig till närsomhelst. Bakom varje rådgivare finns en mängd experter inom bland annat kapitalförvaltning, juridik, skatt och pension – vilket gör att vi kan skapa en unik finansiell helhetslösning för dig och ditt företag.

Personlig rådgivning

Som kund inom vår förmögenhetsrådgivning får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete, där vi strävar efter att utveckla den fulla potentialen i ditt kapital.

Transparent prissättning

Hos oss finns inga dolda avgifter. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att förstå hur vi tar betalt. Därför har vi en transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster. Dessutom påverkas vi inte av ersättningar från fond- och produktbolag eller courtage på transaktioner i vår rådgivning.

Gedigen analys

Vi vill att du ska känna dig trygg med de råd vi ger dig och hur vi förvaltar ditt kapital. Därför ger vi dig som kund tillgång till de analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Vårt personliga engagemang gör skillnad - igen!

Vi har utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport, för andra året i rad! En utmärkelse som bygger på betyg från de svenska Private Banking-aktörernas egna kunder.

I rapporten framgår det att vårt personliga engagemang, vår kompetens inom förvaltning och omfattande analys är det som våra kunder uppskattar mest – och några anledningar till varför vi har Sveriges nöjdaste kunder! 

Vår kapital­förvaltning

Hur vill du att din eller ditt företags kapital ska investeras och förvaltas? Med en av våra rådgivare vid din sida får du hjälp att ta välgrundade beslut gällande risknivå, investeringsstrategi, förvaltningsform och hållbarhetspreferenser. Tillsammans skapar ni en långsiktig strategi för en trygg investering av ditt kapital.
Läs mer

Vill du få de viktigaste börshändelserna först?

Prenumerera på vår veckoanalys — som ger dig veckans viktigaste händelser och tips för kommande vecka.
Vi hjälper dig skapa en långsiktig strategi för hanteringen av ditt kapital. Genom att ha en av våra rådgivare vid din sida får du inte bara kunskap och expertis, utan också trygghet i att ta välgrundade beslut för att nå dina ekonomiska mål.
Louise Beigler
Affärsområdesansvarig Förmögenhetsrådgivning

Vi hjälper dig med helheten

Goda råd gör skillnad

Vill du veta mer om hur vi kan stötta dig med rådgivning och kapitalförvaltning? Här kan du boka ett kort möte direkt i vår möteskalender. Mötet är 30 minuter och sker digitalt på en tid som passar dig!

Hållbara val för framtiden

Hur ditt kapital investeras påverkar inte enbart din avkastning, utan har även potential att påverka miljön, samhället och människors arbetsvillkor. I vår förmögenhetsrådgivning och förvaltning arbetar vi hårt för att hitta möjligheter och undvika risker kopplat till hållbarhet. Du kan även utifrån dina personliga preferenser, enkelt jämföra olika alternativ utifrån våra gedigna hållbarhetsanalyser.
Läs mer om våra hållbara val

Unika finansiella lösningar

Att arbeta för en stiftelse, institution, vara entreprenör eller professionell idrottare kräver ekonomiska och juridiska specialistkunskaper för att kunna bedrivas framgångsrikt. Därför har vi inom vår förmögenhetsrådgivning tagit fram en specialutformad tjänst inom respektive område – för att enkelt och smidigt kunna hjälpa dig som kund.

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor eller vill veta mer om vårt erbjudande inom förmögenhetsrådgivning?
Kontakta oss här