Min pensionsplan – Plusplan Modern

När din arbetsgivare väljer att erbjuda dig tjänstepension via oss, får du en pensionsplan som är något utöver det vanliga. Vårt främsta mål är att ge dig en så bra pensionsupphandling som möjligt, eftersom vi vet att det kan ge dig en tryggare och rikare framtid. Vi har därför analyserat pensionsmarknaden och använt vår erfarenhet och förhandlingskraft för att kunna erbjuda dig pensionslösningar med riktigt bra villkor.

Brett utbud

Vår pensionsplan innefattar ett stort utbud av försäkringsbolag. Ett utbud som hela tiden uppdateras för att vi ska kunna ge dig ännu fler valmöjligheter.

Riktigt bra försäkringsvillkor

Genom våra stora upphandlingar, kan vi erbjuda dig riktigt bra villkor i din pensionsplan.

Rådgivning när du behöver

Du avgör själv hur ofta du vill ha rådgivning. Vi finns här med goda råd, när du behöver dem.

En tjänstepensionsplan utöver det vanliga

Vad är en bra pensionsplan? Och vad gör vår pensionsplan förmånlig? Vi på Söderberg & Partners har upphandlat en pensionsplan för våra kunder som är kostnadseffektiv och ger dig en stor valfrihet som gör att du kan anpassa ditt sparande efter dina förutsättningar.

En bra pensionsplan hjälper dig mot dina pensionsmål

Tjänstepensionen är med största sannolikhet din viktigaste förmån. Din framtida lön, vilket gör den direkt avgörande för din framtida livskvalitet som pensionär. Din tjänstepensionsplan påverkar inte bara dig och din framtid, utan även din familj om något skulle hända dig. 

Vi har ritat om kartan för tjänstepension med vår pensionsplan, som vi kallar för Plusplan Modern. En tjänstepensionsplan som är både flexibel och kostnadseffektiv, som vi har skapat efter feedback och önskemål från våra kunder. 

Vårt främsta mål med pensionsplanen har alltid varit att ge dig en så bra pensionsupphandling som möjligt. För att lyckas med detta, är det viktigt att titta på såväl kostnaderna som de valbara alternativen för placering av ditt pensionssparande. 

Ett brett utbud av hög kvalitet

Kvaliteten på de försäkringsbolag som du kan välja mellan, är helt avgörande för din framtida pension. Men det är också viktigt att du får möjligheten att anpassa ditt sparande efter just dina förutsättningar.

I Plusplan Modern har vi samlat riktigt bra erbjudanden och skapat heltäckande lösningar som ger dig en stor valfrihet.

Vi blir aldrig klara med utvecklingen av vår pensionsplan. Vi analyserar och förhandlar ständigt med nya försäkringsbolag – med en strävan om att överträffa dina förväntningar.

Personlig rådgivning – när du behöver den

I vår pensionsplan är det du själv som styr graden av rådgivning. Vi vet att rådgivningen skapar stort mervärde för våra kunder, vilket har bidragit till att vi under många år har haft Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI:s mätning. 

I rådgivningen tittar vi på helheten och ser över såväl din pension som dina försäkringar. Tillsammans hittar vi sedan vägen mot dina pensionsmål, utifrån dina förutsättningar.

Prissättning som är enkel att förstå

Det är svårt att pressa priser som enskild kund. När vi förhandlar åt dig, hämtar vi kraft från den stora kundvolym som vi på Söderberg & Partners representerar. Då blir förhandlingspositionen en helt annan. Du som är ansluten till vår pensionsplan får dessutom ta del av våra fondrabatter.

För oss är det viktigt att du förstår exakt vad du betalar för. Därför specificerar vi tydligt vad vardera tjänst kostar, som exempelvis försäkringshantering, tillgång till pensionsplanen och Söderberg & Partners händelsestyrda proaktiva rådgivning.

Sämre hälsa behöver inte längre vara ett hinder

Om du lider av sämre hälsa, så känner du säkert till att många av dagens pensionslösningar hindrar dig från att byta försäkringsbolag för ditt tjänstepensionssparande. Anledningen är att det ofta krävs en hälsodeklaration när du byter bolag för din premiedragande tjänstepension. Om din hälsa är tillräckligt nedsatt vid tiden för bytet, kan det resultera i ett avslag.

Men det behöver inte vara så. Med hjälp av vår premiecentral, kan vi separera risken och sparandet, vilket möjliggör ett byte av försäkringsbolag i större utsträckning. Det är bara en av alla fördelar som Premiecentralen bidrar med. Den kan även ge bättre försäkringsvillkor i din pensionsförsäkring.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så blir du kontaktad.

Valfritt