Min tjänste­pension

Vårt främsta mål är att hjälpa dig att få din pension att bli så hög som möjligt. Vi vet att tjänstepensionen med största sannolikhet är din viktigaste förmån. Att det är din framtida lön som vi håller i våra händer. Det är även ett framtida skydd för din familj, ifall att något skulle hända dig. När din tjänstepension förvaltas av oss, har din arbetsgivare givit oss ett förtroende som vi kommer att förvalta väl. Tack vare den stora kundvolym som vi representerar, får vi den förhandlingskraft som krävs för att kunna erbjuda dig riktigt bra villkor.

Personlig pensionsrådgivning

Vår rådgivning bygger på avancerade analyser och anpassas efter dig och dina behov. Du får en personlig kontakt som du kan ställa frågor till, när funderingar kring din pension dyker upp.

Noga utvalda fondalternativ

När vi förmedlar din tjänstepension kan du känna dig trygg med att alla placeringsalternativ som du erbjuds är granskade och analyserade av oss.

Vi gör det svåra – enkelt

Vi samlar information om din pension och dina försäkringar på ett och samma ställe. Du får även tillgång till smarta verktyg som gör att du snabbt kan få en tydlig bild av hur det ser ut för dig idag.

Stark förhandlingskraft

Tack vare alla kunder som vi representerar, får vi den förhandlingskraft som krävs för att kunna pressa priser och erbjuda dig riktigt bra försäkringsvillkor.

Ta kontroll över din tjänstepension

Tjänstepension som förvaltas med dina värderingar i åtanke

Det är lätt att glömma bort att ditt pensionssparande kan ha en stor klimatpåverkan. Genom att placera din tjänstepension i alternativ som främjar hållbarhet, kan ditt sparande bidra till positiva effekter på vår omvärld. Vi tillhandahåller hållbarhetsanalyser och kan hjälpa dig bli mer medveten när det kommer till placeringen av ditt pensionssparande.
Läs mer om våra hållbarhetsanalyser

Sveriges nöjdaste kunder – 12 år i rad!

Vi lever för nöjda kunder! Därför är vi otroligt glada att vi, för tolfte året i rad, blivit utnämnda till aktören med Sveriges mest nöjda kunder inom förmedlarbranschen enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning.

Har du gruppförsäkring via oss?

Vår gruppförsäkring ger dig bättre villkor och lägre premier, tack vare storleken på den grupp som vi försäkrar. När du tecknar gruppförsäkring via oss, ingår vanligtvis livförsäkring, sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring, barnförsäkring och mycket mer.
Läs mer om gruppförsäkringens fördelar

Vanliga frågor om tjänstepension

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så blir du kontaktad.

Valfritt