Min tjänste­pension

Vårt främsta mål är att hjälpa dig att få din pension att bli så hög som möjligt. Vi vet att tjänstepensionen med största sannolikhet är din viktigaste förmån. Att det är din framtida lön som vi håller i våra händer. Det är även ett framtida skydd för din familj, ifall att något skulle hända dig. När din tjänstepension förvaltas av oss, har din arbetsgivare givit oss ett förtroende som vi kommer att förvalta väl. Tack vare den stora kundvolym som vi representerar, får vi den förhandlingskraft som krävs för att kunna erbjuda dig riktigt bra villkor.

Personlig pensionsrådgivning

Vår rådgivning bygger på avancerade analyser och anpassas efter dig och dina behov. Du får en personlig kontakt som du kan ställa frågor till, när funderingar kring din pension dyker upp.

Noga utvalda fondalternativ

När vi förmedlar din tjänstepension kan du känna dig trygg med att alla placeringsalternativ som du erbjuds är granskade och analyserade av oss.

Vi gör det svåra – enkelt

Vi samlar information om din pension och dina försäkringar på ett och samma ställe. Du får även tillgång till smarta verktyg som gör att du snabbt kan få en tydlig bild av hur det ser ut för dig idag.

Stark förhandlingskraft

Tack vare alla kunder som vi representerar, får vi den förhandlingskraft som krävs för att kunna pressa priser och erbjuda dig riktigt bra försäkringsvillkor.

Ta kontroll över din tjänstepension

Här på Min tjänstepension har vi samlat information som kan hjälpa dig att nå dina mål för din tjänstepension. Hur fungerar pension? Vad är tjänstepension? Och hur länge betalar arbetsgivaren in tjänstepension?

Hur fungerar pensionen egentligen?

Pension kan för många upplevas som något svårt. En hög tröskel som gör att du väljer att ta tag i ditt pensionssparande längre fram. Om så är fallet, missar du dock möjligheten att göra något nu, vilket skulle kunna få stor betydelse för din pension i framtiden. För att sänka tröskeln för dig, har vi skapat ett enkelt och pedagogiskt videoavsnitt som ger dig koll på hur pensionen fungerar på bara en kvart.

Se vår pensionsskola

Vi analyserar pensionsmarknaden 

Det finns en uppsjö av pensionsförsäkringsbolag som alla har olika pensionslösningar och villkor. Så hur ska du veta vilken som är bäst för dig? Vi har analyserat mängder av försäkringsbolag och skapat en flexibel pensionsplan med stor valfrihet. Ett brett utbud av försäkringsalternativ som vi har granskat.

Upptäck kraften i din pensionsplan

Personlig pensionsrådgivning som gör skillnad

Det kan vara komplext och svårt att på egen hand sätta sig in i villkor och jämföra olika pensionsförsäkringar. Därför har vi  analysavdelningar som skapar detaljerade analyser och betygsätter olika pensionsförsäkringsbolag. Dessa analyser ligger till grund för all vår rådgivning. Om din arbetsgivare har anlitat oss för att ta hand om din pension, finns det ingen anledning till att du ska behöva sätta dig in i allt detta själv. Vi hjälper dig att ta välgrundade beslut idag, som kan göra skillnad för din pension i framtiden.

Läs mer om hur rådgivning kan hjälpa dig

Tjänstepension som förvaltas med dina värderingar i åtanke 

Det är lätt att glömma bort att ditt pensionssparande kan ha en stor klimatpåverkan. Genom att placera din tjänstepension i alternativ som främjar hållbarhet, kan ditt sparande bidra till positiva effekter på vår omvärld. Vi tillhandahåller hållbarhetsanalyser och kan hjälpa dig bli mer medveten när det kommer till placeringen av ditt pensionssparande. 

Läs mer om våra hållbarhetsanalyser

Smarta pensionsverktyg som sparar tid

Vi vill göra pension och försäkringar till något enkelt. Ge dig en tydlig översikt som visar om du är på väg mot ditt pensionsmål eller behöver göra något för att nå dit. Därför har vi tagit fram smarta system som gör det svåra, betydligt enklare. System som tillsammans med vår personliga rådgivning, kan ge dig full koll på din tjänstepension och dina försäkringar.
 
Digitala pensionssystem för medarbetare

Har du gruppförsäkring via oss?

Vår gruppförsäkring ger dig bättre villkor och lägre premier, tack vare storleken på den grupp som vi försäkrar. När du tecknar gruppförsäkring via oss, ingår vanligtvis livförsäkring, sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring, barnförsäkring och mycket mer.
Läs mer om gruppförsäkringens fördelar

Sveriges nöjdaste kunder – 12 år i rad!

Vi lever för nöjda kunder! Därför är vi otroligt glada att vi, för tolfte året i rad, blivit utnämnda till aktören med Sveriges mest nöjda kunder inom förmedlarbranschen enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning.

FAQ

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så blir du kontaktad.

T.ex. +46 7X-XXX XX XX

Valfritt