Jämför företags­försäkring

Jämför er företagsförsäkring och säkerställ att du har rätt skydd, till rätt pris. Som försäkringsförmedlare kan vi hjälpa dig att jämföra er försäkringslösning mot tillgängliga alternativ. Vi analyserar försäkringsmarknaden löpande och använder vår förhandlingskraft för att upphandla generösa villkor till ett bra pris – allt för att du ska få den bästa företagsförsäkringen för din verksamhet.

Villkorsgaranti

I våra upphandlade företagsförsäkringar kan vi ge dig en villkorsgaranti. Det innebär att du är garanterad samma eller bättre villkor, när du jämför med din tidigare företagsförsäkring. Det gör att du kan känna dig trygg med att du får den bästa företagsförsäkringen för dina behov.

10 % lägre premie i snitt

Vi upphandlar företagsförsäkringar åt många kunder, det ger oss den förhandlingskraft som krävs för att kunna erbjuda dig den bästa företagsförsäkringen, till ett bra pris. De som väljer att byta till vår upphandlade företagsförsäkring får nämligen i snitt 5-15 procent lägre premie, men det varierar förstås från kund till kund.

Analyser och specialist­kompetens

Vi analyserar marknaden löpande för att skapa försäkringslösningar som ger ett bra skydd för en rimlig kostnad. När du jämför er företagsförsäkring, finns vi där och hjälper dig tolka villkor och undvika vanliga fallgropar. Dessutom kopplar vi in specialister vid komplexa försäkringsbehov.

Boka möte

Här kan du boka ett förutsättningslöst digitalt möte på 30 min med en av våra försäkringsrådgivare. Välj den tid som passar dig, så hjälper vi dig att jämföra er företagsförsäkring!

Vilken är den bästa företagsförsäkringen för din verksamhet?

Den bästa företagsförsäkringen för ditt bolag, är den som ger ett bra skydd mot de risker som har identifierats i er riskanalys. Dessutom ska priset vara rimligt. När du tar hjälp av oss som försäkringsförmedlare, skapar vi en riskanalys som vi uppdaterar löpande i takt med att omvärlden och verksamheten förändras. Riskanalysen ligger sedan till grund för den försäkringslösning som vi skapar. 

Den bästa företagsförsäkringen matchas noga mot er riskprofil 

Det är viktigt att företagets försäkringslösning är anpassat efter era unika behov och verksamhet. Om ditt företag skulle bli felförsäkrat kan det innebära stora ekonomiska risker.

I nio av tio fall identifierar vi brister i de försäkringsskydd som vi analyserar. I många fall saknas flera viktiga försäkringsprodukter, vilket kan få stora konsekvenser om olyckan är framme.

”I nio av tio fall identifierar vi brister i de försäkringsskydd som vi analyserar. I många fall saknas flera viktiga försäkringsprodukter, vilket kan få stora konsekvenser om olyckan är framme”, säger Britt-Inger Söderberg, försäkringsförmedlare på Söderberg & Partners.

När du har skapat ett bra skydd till ditt företag är det sedan viktigt att följa upp och se över om skyddet behöver uppdateras med jämna mellanrum. Din försäkringsförmedlare kan hjälpa dig att följa upp löpande och jämföra dina försäkringar med alternativen på marknaden. På så vis säkerställer du att företaget har den bästa tänkbara företagsförsäkringen över tid – och att du inte betalar mer än du behöver.

Vi jämför företags­försäkring och förhandlar åt dig

Det kan vara både tidskrävande och svårt att sätta sig in i alla försäkringsbolagens utbud i jakten på den bästa företagsförsäkringen. När du jämför företagsförsäkring behöver du se över både försäkringsvillkor och priser. Dessutom behöver du känna till vilka vanliga fallgropar som du ska undvika.
Kontakta oss

Vad kostar en företagsförsäkring?

Den bästa företagsförsäkringen för ditt bolag, är den som ger ett bra skydd mot de risker som har identifierats i er riskanalys. Dessutom ska priset vara rimligt. När du tar hjälp av oss som försäkringsförmedlare, skapar vi en riskanalys som vi uppdaterar löpande i takt med att omvärlden och verksamheten förändras. Riskanalysen ligger sedan till grund för den försäkringslösning som vi skapar. 

Det finns inget exakt svar på den frågan eftersom priset styrs av ett flertal faktorer. När du jämför pris på företagsförsäkring behöver du även ta hänsyn till både villkor och premie.

Ofta påverkas priset på företagsförsäkringen av:

  • Företagets årsomsättning
  • Verksamhetens riskprofil (vilket styr hur omfattande försäkringslösningen behöver vara)

Priset utgår ofta även från ett försäkrat värde och styrs sedan av vilka typer av skador som du vill försäkra företaget mot. Hur stor risken är att din verksamhet kan drabbas av identifierade risker, vägs också in i priset.

Vi kan försäkringsmarknaden och har den förhandlingskraft som krävs för att skapa lösningar med generösa försäkringsvillkor, till rätt pris.

När du byter till vår upphandlade företagsförsäkring, ger vi dig villkorsgaranti. Det innebär att vi garanterar att du får samma eller bättre villkor, när du jämför med din tidigare likvärdiga företagsförsäkring.

För att få hjälp att jämföra olika lösningar och hitta den bästa företagsförsäkringen sett till både villkor och pris, är det en bra idé att ta hjälp av en försäkringsförmedlare.

Om du vill kan du även läsa mer om vad som styr priset och ta del av några prisexempel.

Kontakta oss!

Vill du ha hjälp att se över företagets försäkringsbehov? Fyll i formuläret så blir du kontaktad.