Förmögenhets­rådgivning

Hos oss får du personlig förmögenhets­rådgivning – på riktigt. En rådgivare som lär känna dig, din ekonomiska situation och dina finansiella mål. Som du kan vända dig till närsomhelst, och som ser till att planen för din förmögenhet och dina placeringar efterföljs. Bakom varje rådgivare finns en mängd experter inom allt från analys och kapitalförvaltning till skatt och juridik. Självklart kan din rådgivare också hjälpa dig med ditt företags ekonomi. Alla ryms under vårt paraply, vilket gör att vi kan skapa en helhetslösning för dig med alla de finansiella tjänster som du behöver.

Sveriges nöjdaste kunder

Vi är Sveriges främsta Private Banking-aktör, enligt Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning.
Läs mer 

Personlig förmögenhets­rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete, där vi strävar efter att utveckla den fulla potentialen i ditt kapital.

Transparent prissättning

Hos oss finns inga dolda avgifter. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att förstå hur vi tar betalt. Därför har vi en transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster. Dessutom påverkas vi inte av ersättningar från fond- och produktbolag eller courtage på transaktioner i vår rådgivning.

Gedigen analys

Vi vill att du ska känna dig trygg med de råd vi ger dig och hur vi förvaltar ditt kapital. Därför ger vi dig som kund tillgång till de analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Kapitalförvaltning

Det krävs en noggrann analys för att avgöra hur ditt kapital bör placeras. Hos oss får du redan vid första mötet en personlig rådgivare som lär känna dig och förstår dina förväntningar och önskemål. Tillsammans med din rådgivare överväger du vilken risknivå, investeringsstrategi och förvaltningsform som passar dig bäst.

Läs mer om kapitalförvaltning

Analysdriven rådgivning

När du anlitar oss, kan du känna dig trygg med att alla våra råd bygger på gedigen analys. Det styr hur ditt kapital investeras och du får själv ta del av de analyser som våra råd och beslut bygger på.

Lär dig mer om analysdriven rådgivning

Transparent prissättning

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi tar betalt och vad vi tar betalt. Vi kallar vår prissättning för Fair Deal – vilket är precis vad det är. Kort och gott innebär det att:

  • Vi tar ut ett fast arvode i procent för våra rådgivningstjänster.
  • Till skillnad från de flesta aktörer på marknaden låter vi inte vår rådgivning påverkas av ersättningar från fond- och produktbolag eller courtage på transaktioner.
  • Alla fondrabatter går tillbaka till dig.
  • Du betalar inte några uttagsavgifter.

Det minimerar risken för intressekonflikter och lämnar oss med ett incitament - att göra dig nöjd.

Läs mer om vår ersättningsmodell, Fair Deal

Hållbara val

Hur ditt kapital investeras påverkar inte enbart din avkastning, utan har även potential att påverka miljön, samhället och människors arbetsvillkor. Avkastning och hållbarhet går hand i hand. Förvaltare som är duktiga på att undvika risker och hitta möjligheter kopplat till hållbarhet kan också skapa värde för dig som kund. För att göra det enklare för dig att jämföra olika alternativ med hänsyn till dina personliga preferenser, tillhandahåller vi detaljerade och relevanta hållbarhetsanalyser.
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete 

Tjänster som täcker alla dina behov

Vårt erbjudande inom förmögenhets­rådgivning handlar i grund och botten om att hjälpa dig att ta välgrundade beslut i frågor som påverkar din ekonomi och framtid. För att göra det erbjuder vi en mängd olika tjänster, som kan anpassas efter dina behov. Vi kan hjälpa dig med allt från kapitalförvaltning till skatterådgivning och juridiska tjänster. Allt har vi samlat under ett och samma tak, för att förenkla för dig som kund.

Skatterådgivning & finansiell planering

Som kund hos oss har du möjlighet att få skatterådgivning. Våra skatteexperter går igenom din ekonomiska situation och ger dig en tydlig rådgivning där vi redogör för vad du kan och bör göra. Allt för att du ska känna dig trygg med att du betalar rätt skatt på rätt sätt.

Läs mer om vår Skatterådgivning

Familjejuridik – för en tryggare framtid

Hos oss finns jurister som är specialiserade inom ekonomisk familjerätt, arvsrätt och förmögenhetsrätt. Tillsammans med dig går vi igenom din familjesituation och ser över om det finns behov av juridiska dokument. Vi tittar på helheten, så att du kan känna dig trygg med att du får ett långsiktigt juridiskt skydd.

Läs mer om Familjerätt

Pension & försäkring

Behöver du hjälp att se över din privata pension och försäkringar? Eller driver du ett företag och vill ha hjälp att se över bolagets pensionslösning och försäkringsskydd? Oavsett så finns våra experter här för att hjälpa dig.

Tjänstepension för företagFöretagsförsäkringar

Sport Consulting – för professionella idrottare

Med vårt erbjudande, Sport Consulting, riktar vi oss till dig som är professionell idrottare - oavsett var i karriären som du befinner dig. Hos oss finns jurister, skatteexperter och ekonomer samlade på ett och samma ställe. Alla redo att hjälpa dig.

Läs mer om Sport Consulting

Vi hjälper våra kunder till toppen

Vi har utnämnts till Sveriges främsta Private Banking-aktör i Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning. En utmärkelse som bygger på betyg från de svenska private banking-aktörernas egna kunder.

För att kora Sveriges främsta Private Banking-aktör har Kantar Prospera genomfört 600 telefonintervjuer med svenskar som anlitar förmögenhetsförvaltare. Betyget bygger på en sammanvägning av svar på frågor med 10-15 olika kundnöjdhetsparametrar. Detta resulterar sedan i ett kundnöjdhetsmått. Skalan i frågorna går från 1. ”Mycket missnöjd” till 5. ”Mycket nöjd”.

Vi placerades på första plats inom kategorierna: Personliga kontakter, Nyheter & marknadsinformation, IM-kompetens, Löpande råd, Serviceinriktad, Rapportering, PB lösning set-up och Etiska normer.

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor eller vill veta mer om vårt erbjudande inom förmögenhetsrådgivning?
Kontakta oss här