Rådgivning

Som rådgivare på Söderberg & Partners har du tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden. Du arbetar självständigt med ett starkt stöd via grundliga analyser och ett välutvecklat digitalt systemstöd.

Rådgivaren - vårt ansikte utåt

En entreprenörsdriven och framåtlutad organisation

Som rådgivare på Söderberg & Partners får du och dina kunder tillgång till ett av marknadens starkaste erbjudanden. Vår gedigna produkt- och tjänsteplattform innehåller värdeskapande lösningar för dina kunder och administrativ stöttning som frigör tid för dig och låter dig fokusera på det du brinner mest för - att vara rådgivare.

Oavsett om du verkar inom pensionsrådgivning, kapital- och förmögenhetsrådgivning, eller sakförsäkringsrådgivning, får du hos Söderberg & Partners möjlighet att arbeta självständigt och värderingsdrivet med verktyg som hjälper dig att verkligen göra skillnad och skapa värde för dina kunder.

Vi är en entreprenörsdriven och framåtlutad organisation där du kan ta tillvara dina personliga drivkrafter. Vad vill du åstadkomma i din verksamhet och i ditt yrkesliv?

Ta kontakt med oss för att höra mer om dina olika möjligheter!

Som rådgivare hos oss har du:

  • Ett marknadsledande kunderbjudande med betydande stordriftsfördelar.
  • Ett starkt digitalt systemstöd för noggranna och genomarbetade behovsanalyser som säkrar regelefterlevnad. Stora resurser läggs på kontinuerlig utveckling av systemen, i direkt samarbete med användarna. Du får kontroll, överblick och trygghet och ser direkt om du behöver agera.
  • Tillgång till gedigna analyser av försäkringar och finansiella produkter som effektiviserar ditt arbete.
  • Ett hållbarhetsperspektiv i rådgivningen via våra hållbarhetsanalyser.
  • Möjlighet att använda intern experthjälp inom olika områden för kunder med specifika behov, till exempel familjerätt och skatterätt.
  • Möjlighet att starta eget, eller fortsätta driva ditt eget bolag, tillsammans med Söderberg & Partners där du är din egen chef.

Våra rådgivare får toppbetyg, och enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi Sveriges nöjdaste kunder, för tolfte året i rad! Nöjda kunder förutsätter nöjda medarbetare, annars hade vi aldrig varit där vi är idag och våra medarbetarindex fortsätter att stiga från en redan mycket hög nivå.

Organisationen är dynamisk och präglas av en vilja att sträva framåt. Du omges av drivna och engagerade kollegor vilket skapar en härlig gemenskap och en positiv atmosfär där vi stöttar varandra. Vi tror på individens egen styrka och du får stor frihet att skapa din egen vardag. Entreprenörstänket är starkt och vi är en platt organisation där allas idéer och åsikter är värdefulla och driver utvecklingen framåt.

Anställning som rådgivare

Du kan ansöka om en ledig plats i något av våra befintliga team. Vi har kontor över hela landet och hittar du inte någon annons om ledig tjänst kan du registrera en spontanansökan.

”Söderberg & Partners gör det lättare att ge en bra kundupplevelse, vi upphandlar många produkter centralt och våra analyser gör verkligen skillnad, det är enkelt att se kundnyttan. Cheferna bryr sig om att man är på företaget, du drivs framåt och känner dig sedd. När jag ville flytta till en annan ort var man väldigt flexibel och tillmötesgående.”

Frans Carlo, rådgivare företagsförsäkringar

Eget bolag

Har du ett eget bolag idag som du vill fortsätta driva? Eller funderar du på att starta eget? Hos Söderberg & Partners har du också möjlighet vara din egen chef och utveckla din egen verksamhet i en miljö som erbjuder alla de fördelar ett större bolag ger.

Franchise

Ett eget bolag under vårt paraply.

”Vi kan hjälpa många kunder till en bättre situation. Vi har verktygen, kunskapen och kompetensen att ge våra kunder service i världsklass. Det gör arbetet både meningsfullt och inspirerande. Att vara franchisetagare inom Söderberg & Partners är det bästa av två världar. Att utveckla din egen verksamhet inom ramen för ett redan etablerat och starkt varumärke med kraftfulla verktyg och stora resurser. Jag kan lägga min energi där det verkligen räknas, på mina kunder.”

Emil Johansson, rådgivare Wealth Management, franchisetagare

Delägt bolag

Ett eget bolag under vårt paraply som delägs av dig/er och Söderberg & Partners.

”Som rådgivare är jag alltid välinformerad och känner mig trygg att använda våra analyser. Vi har så mycket kompetens i bolaget och kollegor som gärna delar med sig. Det är otroligt stimulerande med en organisation som ständigt strävar framåt, som utvecklas, i en sådan miljö trivs jag!"

Cecilia Segolson, rådgivare Pension, delägt bolag

Kontakt

Kontakta oss så tar vi en förutsättningslös dialog.

Pension:
Jacob Thulin
jacob.thulin@soderbergpartners.se
+4672-155 28 78

Wealth Management:
Jonas Holmkvist
jonas.holmkvist@soderbergpartners.se
+4673-352 22 81

Företagsförsäkringar:
John Brunström
john.brunstrom@soderbergpartners.se
+46 76-721 50 50

Trainee Academy

Traineeprogrammet för dig som är ny i branschen.

Har du ett starkt intresse för finans- och försäkringsbranschen och vill satsa på en karriär som rådgivare? Inom traineeprogrammet har du möjlighet att ta de licenser och utbildningar som krävs för att börja din karriär som rådgivare.

Läs mer om programmet

”Möjligheterna är oändliga och Trainee Academy har hjälpt mig att komma fram till vad jag vill göra inom organisationen. Tillsammans med chefen görs en plan för din utveckling. Planen var från början att bli rådgivare men sedan märkte jag att jag vill bidra till organisationen på andra sätt. Programmet är utformat för drivna och resultatorienterade personer som vill framåt. Academy är en väldigt bra investering, det skapar fler möjligheter än många andra traditionella traineeprogram.”

Angel Bahrami, administratör/analytiker, tidigare deltagare i Trainee Academy

Kontakt

Söderberg & Partners Trainee Academy:
Teodor Fernlöf
teodor.fernlof@soderbergpartners.se
+4676-720 02 20

Lediga tjänster

Har du ett stort driv och vill vara med och utveckla Söderberg & Partners?
Se våra lediga tjänster