IT

Var med och skapa vårt framgångskoncept inom fintech.

Är detta en roll för dig?

Söderberg & Partners verksamhet bygger på internt utvecklade system vilka är grundbultarna i våra affärsområden. Vi tillhandahåller system inom finansiell analys och rådgivning, investering och förvaltning, pension och försäkring, personalförmåner och lön m.m. Majoriteten av våra utvecklare sitter på huvudkontoret i Stockholm, och vi har även utvecklingshubbar i Göteborg och Madrid. Utvecklingsteamen arbetar tätt ihop och samarbetar i många projekt över affärsområdes- och landsgränser.

Tekniken varierar inom olika projekt och inom utvecklarorganisationen har vi både interna och externa kunder. För att serva en geografiskt spridd organisation arbetar vi mestadels webbaserat. Den tekniska miljön är baserad på Microsoft .NET och hostas både lokalt och i Azure, där vi är på väg mot det senare. Teknikstacken inkluderar bland annat C#, Javascript, React, Neo4j, .NET Core, ASP.NET, git och VSTS.

Våra utvecklare arbetar självständigt och i tätt samarbete med verksamheten i en agil process. Du har regelbunden kontakt med användarna och ser direkt resultatet av dina lösningar. Det ger dig stor möjlighet att påverka och utvecklas, både i din roll som utvecklare och i din kunskap om branschen. Vi arbetar teambaserat och delar idéer och lösningar med varandra.

Vår IT-support sköter vi internt och styrning och utveckling av vår it-plattform sker i vårt IT-drift team i samarbete med kunniga leverantörer av IT-hosting på marken och i molnet. Ett av våra fokusområden är utvecklingen av vårt DevOps team.

Hittar du ingen tjänst som passar? Registrera gärna en spontanansökan!

"En stor organisation med ett flertal IT team och många möjligheter för varje enskild individ"

Alexander Klingberg, Systemutvecklare

Studerar du IT?

Då finns möjlighet att lägga din praktikperiod hos oss! Du kan göra praktiken på plats i Sverige, i Madrid eller på distans. Registrera en spontanansökan och berätta om dig själv, dina intresseområden, din utbildning och praktikperiod.

Lediga tjänster

Har du ett stort driv och vill vara med och utveckla Söderberg & Partners?
Se våra lediga tjänster