Skip to main content Skip to main navigation

Socialt engagemang

Samhällsansvar

Socialt ansvar och engagemang

Socialt ansvar och engagemang har alltid varit viktigt för Söderberg & Partners. Vårt fokus ligger främst på barn och ungdomar.Utöver att vi stödjer nedanstående organisationer har varje medarbetare på Söderberg & Partners möjlighet att årligen ta ut en CSR-dag för med syfte att uppmuntra till ytterligare engagemang. Vi tror att nyckeln till ett lyckat samhällsansvar är det personliga engagemanget! 

Samarbeten

Söderberg & Partners samarbetar med ett flertal organisationer där fokus ligger på barn och ungdomars hälsa och välmående. Här kan du läsa mer om de respektive organisationerna och deras insatser.

Läs mer

CSR-dagen

Många av våra medarbetare är engagerade i sociala projekt på olika sätt. För att uppmuntra till ytterligare engagemang erbjuder Söderberg & Partners sina medarbetare en arbetsdag per år för att arbeta med välgörenhet.

Det är bara fantasin som kan sätta stopp för hur mycket man kan hjälpa till. Att göra skillnad för andra människor ser vi som en viktig faktor för att både utvecklas som företag och som medmänniska. Söderberg & Partners har sammanställt förslag på organisationer och projekt på de orter där vi verkar för att varje medarbetare ska enkelt kunna hitta det välgörande ändamål som ligger just dem närmast om hjärtat.

Summer Camp

Söderberg & Partners upprepar succén och delar ut stipendium till 100 studiemotiverade ungdomar! Stipendiet är öronmärkt för Söderberg & Partners Summer Camp, ett spännande sommarläger som anordnas i samarbete med Lanterna Education.

Läs mer

Hållbarhet och miljö

Hållbarhet är en naturlig del av vår verksamhet, och vi arbetar hela tiden för att förbättra oss i vår dagliga verksamhet, i analyserna och i rådgivningen. Vår hållbarhetspolicy beskriver mer detaljerat hur vi arbetar. I vårt newsroom finns alltid den senaste informationen om hållbarhetsanalyserna och information om olika hållbara investeringsstrategier.

Läs mer
Kontakta oss