Vi har Sveriges nöjdaste kunder!

Söderberg & Partners har fått två fina utmärkelser som visar på att vi har branschens nöjdaste kunder. Söderberg & Partners Wealth Management har utsetts till Sveriges främsta private banking-aktör i Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning. Strax därefter visade SKI:s årliga rapport att vi har förmedlarbranschens nöjdaste kunder – för elfte året i rad!

Sveriges främsta private banking-aktör

I den senaste rapporten från Kantar Sifo Prospera, toppar Söderberg & Partners Wealth Management listan över Sveriges främsta private banking-aktörer. Resultatet bygger på intervjuer med fler än 600 kunder som har fått betygsätta hur bra de anser att deras leverantörer presterar inom ett antal olika områden.

Av de tretton områden som betygsattes, fick Söderberg & Partners Wealth Management högsta betyg i åtta områden:

  • Personliga relationer
  • Servicenivå
  • Private banking-lösningar
  • Löpande rådgivning
  • Kapitalförvaltningskompetens
  • Marknadsinformation
  • Rapportering
  • Etiska principer

”Det är i oroliga tider som dessa, som behovet av råd och stöd är som störst. Vi har alltid strävat efter att ge våra kunder bästa möjliga hjälp utifrån deras individuella behov och mål samt vara tillgängliga och transparenta för dem. Att våra kunder är nöjdast i hela Sverige idag, stärker ytterligare vår övertygelse om att detta är rätt väg att gå för att skapa långsiktiga och goda kundrelationer som möjliggör goda resultat”, säger Joel Grönberg, vd för Söderberg & Partners Wealth Management.

Förmedlarbranschens nöjdaste kunder – för elfte året i rad

Den 7 november publicerades även den årliga rapporten om kundnöjdhet inom förmedlarbranschen från Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Undersökningen visar att Söderberg & Partners är den aktör som har mest nöjda kunder inom förmedlarbranschen – för elfte året i rad.

”Det har varit ett turbulent år på många sätt, där både de finansiella marknaderna och det säkerhetspolitiska läget präglats av stor osäkerhet. Det är i sådana tider som behovet av analysbaserad rådgivning kring såväl sparande som riskskydd är som störst. Därför är det oerhört glädjande att våra kunders nöjdhet ökat i år jämfört med förra året. Och att de fortsätter vara de nöjdaste i Sverige - för elfte året i rad! Det är ett kvitto på att vi fortsatt skapar värden för våra kunder, och vi kommer att arbeta hårt för att göra dem ännu mer nöjda”, säger Anders Evenås, vd, Söderberg & Partners Insurance Consulting.

Är du inte kund ännu?

I så fall berättar vi gärna mer om hur vi kan göra dig till en av Sveriges mest nöjda kunder. 

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan via formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

För att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt att komma i kontakt med rätt person, ber vi dig att beskriva ditt ärende så utförligt som möjligt.