Skatt, Finans, Artiklar

Expertens 5 tips för att lyckas med årets deklaration

7 feb. 2024
Våren närmar sig – och med den även årets deklaration. För att deklarera på ett smart sätt, finns det några saker som du bör känna till. Söderberg & Partners skattejurist Pernilla Ask Nordström hjälper dig att reda ut vad som är viktigt att ha koll på inför deklaration 2024.
Läs mer
Försäkring, Artiklar

Minska kostnaderna – jämför dina privata försäkringar

5 feb. 2024
När inflationen känns i plånboken, är det många som sparar in på det som tidigare satte guldkant på tillvaron. Det är lätt att missa att det kan finnas stora pengar att spara, genom att se över dina gamla avtal. Om du inte har jämfört dina privata försäkringar nyligen, är det en bra tid att göra det nu. Vi reder ut hur du jämför på ett effektivt sätt och säkerställer att du får rätt skydd till rätt pris.
Läs mer
Pension, Artiklar

Expertens 5 tips – pensionsspara smart under 2024

2 feb. 2024
Nu är det nytt år och nya möjligheter för dig som vill pensionsspara smartare. Vi vet att tröskeln kan kännas hög när du ska sätta dig in i din pensionsprognos och se över möjligheter att pensionsspara mer effektivt.
Läs mer

Insikt

Vill du lära dig mer om områden som finans, börsen, pension, försäkring, lönehantering och HR? Då har du hamnat helt rätt. Här delar vi med oss av kunskap, tips och nyheter som ger dig en större insikt i de områden som vi är specialiserade på.

Få det senaste
— först

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter direkt till din inkorg.

Håll dig informerad om våra digitala event

Fyll in din e-postadress, så bjuder vi in dig till våra kostnadsfria, spännande event.

Söderberg & Partners behöver din e-postadress för att kontakta dig avseende våra digitala event. Du kan när som helst avsluta prenumerationen på dessa meddelanden. Information om hur du avslutar prenumerationen, våra sekretesskydd och vårt engagemang för att skydda din integritet finns i vår sekretesspolicy.