De är finansbranschens bästa aktörer

10 mars 2016
 

På Söderberg & Partners årliga Trafikljusrapportevent utsågs följande aktörer som vinnare; KPA Pension till årets livbolag, SPP till årets fondförsäkringsbolag, Lannebo Fonder till årets fondbolag och SPP till årets hållbara aktör. Europa utsågs till 2016 års mest intressanta aktiemarknad.

På Söderberg & Partners Trafikljusrapportsevent presenteras och sammanfattas resultatet av föregående års genomförda analyser. Analyserna omfattar en gedigen hållbarhetsanalys samt en utvärdering av 10 livbolag, 14 fondförsäkringsbolag och 4200 fonder. På Trafikljusrapportseventet lyfts de bästa aktörerna inom respektive kategori på marknaden och pris delas ut till de främsta bolagen. I år hade Trafikljusrapportseventet tema hållbarhet och gästades av Per Bolund, finansmarknads- och konsumentminister. För första gången delades pris ut till årets hållbara aktör.

 

För mer information:
Louise Hagsten, marknadschef, Söderberg & Partners
Louise.hagsten@soderbergpartners.se
08- 451 50 17

 

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med Nordens största fristående analysavdelning. Företaget har en mängd olika verksamheter inom fyra affärsområden:

Insurance Consulting
Securities & Asset Management
Financial Technology
Payroll & Benefits

 

Kundlöfte och värderingar

Söderberg & Partners målsättning är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar lösningen till en för kunden minimal arbetsinsats. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.

Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor. Det är vår orädda inställning och ansvaret mot kunden som skapat den kultur vi har idag. På Söderberg & Partners är vi Modiga, Ansvarsfulla, Hjälpsamma och Drivna.