HR-konsultointi voi olla keskustelua ja sparrausta asiantuntijan kanssa.

Söderberg & Partners etablerar kontor i Ängelholm

31 jan. 2023
Förstärker och kompletterar täckningen och erbjudandet inom tjänstepensionsrådgivning, sakförsäkringsrådgivning, och kapitalrådgivning i nordvästra Skåne.

Söderberg & Partners etablerar sitt första kontor i Ängelholm. I samband med detta har Annica Wallén och Oscar Steinert rekryterats från Länsförsäkringar Skåne för att driva det nya kontoret. Mellan sig har de mer än 20 års erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstepensioner, och kontoret kommer även att husera kollegor inom sakförsäkringsrådgivning och kapitalrådgivning.

- Vi ser verkligen fram emot att välkomna regionens företagare och privatpersoner till Söderberg & Partners i Ängelholm tillsammans med våra kollegor inom sakförsäkringsrådgivning och kapitalrådgivning, säger Annica Wallén.

Det nya kontoret i Ängelholm ligger på Långskeppsgatan 1 i närheten av Brännborn Centrum. Utöver tjänstepensionsrådgivning, sakförsäkringsrådgivning, och kapitalrådgivning, kommer medarbetarna på kontoret även att kunna hjälpa kunder med bland annat förmedling av bolån genom Söderberg & Partners Bolån.

- Det är väldigt glädjande att vi nu etablerar oss i Ängelholm och därmed även förstärker vår täckning av hela nordvästra Skåne. Och givet den breda representation av tjänster som kontoret kan hjälpa till med är jag övertygad om att det kommer att bli ett uppskattat tillskott för både lokala företag och privatpersoner, säger Jacob Thulin, Growth manager på Söderberg & Partners.

Vid frågor, kontakta:

Rasmus Löwenmo Buckhöj
Rasmus Löwenmo Buckhöj
Informationschef
rasmus.lowenmobuckhoj@soderbergpartners.se