Sörman och Partners blir Söderberg & Partners

26 jan. 2017
Sörman & Partners AB blir en del av Söderberg & Partners och en av anledningarna är bolagets erfarenhet av sak- och livrådgivning passar väl in i Söderberg & Partners ambition om att fortsatta växa med kvalitet och med fokus på nöjda kunder. Sörman & Partners startade 1982 och var då generalagent till Vegete och har sedan 1998 varit  franchisetagare till Länsförsäkringar.

– Sörman & Partners framgång har byggt på personligt engagemang och viljan att alltid finnas nära våra kunder. Tillsammans med Söderberg & Partners kommer vi att kunna erbjuda försäkringslösningar i framkant och får tillgång till ett mycket bra systemstöd och det ska bli otroligt spännande att verka under Söderberg & Partners flagg. Jag är övertygad om att Sörman & Partners ihop med Söderberg & Partners kommer skapa gemensam framgång och många nöjda kunder, säger Michael Deresjö, VD Sörman & Partners.

Sörman och Partners kommer att flytta till Söderberg & Partners lokaler på Sveavägen 13.

– Jag är oerhört glad att hälsa våra nya medarbetare välkomna till Söderberg & Partners. Jag är övertygad kombinationen av deras erfarenhet, kompetens och tillgången till Söderberg & Partners verktyg och  produkter kommer röna stora framgångar på marknaden, säger Johan Zethraeus Growth Manager på Söderberg & Partners.

 

För mer information

Michael Deresjö, VD Sörman & Partners
michael.deresjo@soderbergpartners.se
070-452 56 01

Johan Zethraeus, Growth Manager, Söderberg & Partners
Johan.Zethraeus@soderbergpartners.se
073-917 47 51

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med en av Nordens största fristående analysavdelningar. Företaget har en mängd olika verksamheter inom fyra affärsområden:

  • Insurance Consulting

  • Securities & Asset Management

  • Financial Technology

  • Payroll & Benefits

Kundlöfte och värderingar

Söderberg & Partners målsättning är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar lösningen till en för kunden minimal arbetsinsats. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.

Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor. Det är vår orädda inställning och ansvaret mot kunden som skapat den kultur vi har idag. På Söderberg & Partners är vi Modiga, Ansvarsfulla, Hjälpsamma och Drivna.