Tomorrow Conference

5 sep. 2018
Omvärldens förändringar snurrar på i en hastigt accelererande takt. Digitaliseringen och yngre generationer skapar konkurrens från helt nya håll. Kunder och medborgare ställer högre och högre krav på produkter, tjänster, hållbarhet och på sitt eget inflytande. 

Tomorrow Conference

Den som är beredd att tänka nytt kan bättre möta framtidens krav från kunder och medarbetare. Till Tomorrow Conference på Operaterassen i Stockholm den 15 november 2018, kommer de ledare som vill ligga i framkant i den här utvecklingen. De som förstår behovet av nya sätt att tänka när det gäller hur vi ska organisera bolag och samhällsfunktioner för att bli mer snabbrörliga och med större flexibilitet och styrka möta framtidens krav. På Tomorrow Conference talar de allra mest intressanta svenska och internationella talarna inom organisation och management just nu. Det är företagsledare som provat helt nya angreppssätt på organisation och förändring och det är forskare som presenterar relevant och viktig forskning.


Talarprogram

Talarprogrammet sätts samman av vår samarbetspartner, organisationskonsultbolaget Audiendo, som dagligen arbetar med just de här frågorna. De utgår från vad som är allra mest intressant, nytt och inspirerande. På www.tomorrowconference.se presenteras programmet och talarna. Förra årets program fick toppbetyg av deltagarna och vi siktar högt även i år. På konferensen kommer det även att finnas tid för reflektion och samtal med övriga deltagare samt möjlighet att knyta nya viktiga kontakter med andra som vill ligga i framkant av utvecklingen av organisationer som klarar att ta täten i snabb förändring.


När och var

Operaterassen vid Kungsträdgården i Stockholm den 15 november med start 9.00.


Målgrupp

Inbjudan riktar sig till ägare och medlemmar av företagsledningar och ansvariga för HR och affärsutveckling.


Anmälan/finansiering

Antalet platser är maximerat till 300 st. Biljetter köps via www.tomorrowconference.se där särskild Söderberg & Partners-kod ska användas vid anmälan. Pris (7,500 kr/p.p.) efter rabatt är 3,000 kr/p.p. om beställning sker innan 31 september. I priset ingår lunch och dryck samt tilltugg under dagen. Kod erhålls via din befintliga kontakt inom Söderberg & Partners.


After work

Deltagare bjuds på drink & mingel och lätt tilltugg efter avslutad konferens.

 

Vid intresse kontaktar du din kontakt på Söderberg & Partners för rabatten som gäller till 30/9.

 

 

 

Söderberg & Partners på Cision