Skip to main content Skip to main navigation

vara_bolan_cirkle.png

Våra bolån

Ska du köpa ny bostad eller vill se över ditt befintliga bolån? Söderberg & Partners Bolån erbjuder personlig service och professionellt stöd med allt vad din bostadsaffär och ditt bolån innebär. Hos oss får du en kundansvarig som hjälper till med samtliga delar av ditt bolån – från ansökan till dess att lånet är utbetalt.

Söderberg & Partners Bolån förmedlar bostadskrediter med Skandiabanken som kreditgivare. Vi erbjuder bolån upp till 85 % belåningsgrad för bostadsrätter, villor och fritidshus med en ränta för 1 års bindningstid mellan 1,09 % - 1,69 % (läs om bolåneräntor och räkneexempel). Lånebelopp, belåningsgrad och eventuell tjänstepension i Skandia utgör grunden för den rabatt du får.

 

Snabba svar

Snabba svar

Vi vet att det kan vara viktigt att agera snabbt på bostadsmarknaden och förstår därför vikten av snabba och pålitliga besked. Därför är vår ambition att kunna lämna svar på din låneansökan redan samma dag.

Din personliga kontakt

Din personliga kontakt

När du ansöker om lån får du en egen kundansvarig som du alltid kan vända dig till och som tar ansvar för ditt bolån, från ansökan till utbetalning. Vem blir din personliga kontakt hos oss? 

Öppna och ärliga

Öppna och ärliga

Oavsett dina förutsättningar och behov vill vi hjälpa dig så bra vi kan. Vi tror på transparens och ärlighet, och lovar därför inget vi inte kan hålla – och håller det vi lovar. 

 

Vill du ansöka om ett bolån eller har andra frågor? Kontakta någon av Söderberg & Partners Bolåns kundansvariga direkt på telefon 08-466 80 40 eller skicka in dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så blir du kontaktad.

Kontakta oss

Vi vill hjälpa dig med ditt bolån! Fyll i dina uppgifter så ringer vi inom några timmar.

 

Back.png  Gå tillbaka till huvudsidan
Kontakta oss