Våra bolån

Ska du köpa ny bostad eller vill se över ditt befintliga bolån? Söderberg & Partners Bolån erbjuder personlig service och professionellt stöd med allt vad din bostadsaffär och ditt bolån innebär. Hos oss får du en kundansvarig som hjälper till med samtliga delar av ditt bolån – från ansökan till dess att lånet är utbetalt.

Snabba svar

Vi vet att det kan vara viktigt att agera snabbt på bostadsmarknaden och förstår därför vikten av snabba och pålitliga besked. Därför är vår ambition att kunna lämna svar på din låneansökan redan samma dag.

Din personliga kontakt

När du ansöker om lån får du en egen kundansvarig som du alltid kan vända dig till och som tar ansvar för ditt bolån, från ansökan till utbetalning. Vem blir din personliga kontakt hos oss?

Helhetsperspektiv

Vi ser med ett helhetsperspektiv på din ekonomiska situation och din bostadskarriär och hjälper dig med en säker, trygg, och långsiktigt hållbar lösning anpassad efter just dig och dina behov.

Fyll i formuläret eller ring oss

Vi vill hjälpa dig med ditt bolån! Fyll i dina uppgifter så ringer vi inom några timmar. Du kan även nå oss på telefon 08-466 80 40. Öppettider: Måndag-torsdag kl 9-18 Fredag kl 9-17

Valfritt