Skip to main content Skip to main navigation
Benefits

Förmånsportalen som synliggör värdet av all ersättning

Låt oss visa hur Benefits förmånsportal stärker ert employer brand

Med Benefits får ni som arbetsgivare ett tydligt och smart sätt att visa upp värdet av all ersättning och alla förmåner. Ni kan utöka ert befintliga förmånspaket med de tusentals förmåner som vi redan har förhandlat fram. Samtidigt som ni utökar förmånsutbudet blir ni av med administrationen. Skräddarsy ert unika förmånspaket i Benefits smarta förmånsportal och visa era medarbetare hur mycket ni bryr er om dem! Klicka på knappen nedan för att boka upp en demo.

Om Benefits

Sveriges bästa förmånsportal

Efter att själva ha testat alla alternativ på marknaden kände vi att det saknades något. Om ambitionen är att ha Sveriges nöjdaste medarbetare krävdes helt enkelt mer. Vi bestämde oss därför för att utveckla en tjänst så bra att den förtjänar sitt rykte som Sveriges bästa förmånsportal.

Benefits är Söderberg & Partners molnbaserade förmånsportal. Tjänsten gör er attraktivare som arbetsgivare och stärker ert varumärke bland medarbetare – såväl befintliga som framtida.

Genom att samla Sveriges mest uppskattade förmåner i en tjänst, visa upp värdet av all ersättning och samtidigt minska er administration kan vi skapa mervärden som tidigare var omöjligt. När man skaffar Benefits får man en marknadsledande tjänst som konstant ligger i framkant av utvecklingen. När man använder Benefits är det enklare att själv fokusera på andra saker!

 

Benefits skapar konkreta mervärden
- Mycket mer än en förmånsportal
  • Molnbaserad tjänst med mobilapp
  • Tydlig överblick av alla förmåner
  • Kompensationsöverblick som synliggör värdet av all ersättning
  • Interaktiv lönespecifikation och kontrolluppgift
  • Sveriges bredaste utbud av förmåner
  • Skräddarsydd förmånsportal med kundanpassat innehåll
  • Anpassas till er grafiska profil för en kundunik upplevelse
  • Rekryteringsvektyg för att simulera med fiktiva anställda
  • Enkel utläggshantering med digitala handlingar
  • Prisbelönt användarsupport
Enkelt att komma igång

Smidig implementation, tydlig kommunikation

Att implementera Benefits är enkelt och förmånstjänsten är kompatibel med alla HR- och lönesystem. I Benefits samlas alla förmåner på ett ställe och säkerheten är hög. Genom att kommunicera kring förmåner på ett tydligt sätt kan medarbetarna enkelt förstå alla delar av sin ersättning.

Administration

Fokusera på annat

Benefits sköter administrationen av medarbetarnas förmåner och ger er mer tid att fokusera på annat. Slipp manuell hantering av kvitton och löneavdrag och låt Benefits göra jobbet. Våra automatiserade processer ger er den smidigaste och mest flexibla förmånstjänsten på marknaden.

Kontakta oss

Kontakta oss