Skip to main content Skip to main navigation
Benefits

Förmånsportalen som synliggör värdet av all ersättning

Benefits

Låt oss visa hur Benefits stärker ert employer brand

Med Benefits får ni som arbetsgivare ett tydligt och smart sätt att visa upp värdet av all ersättning och alla förmåner. Ni kan utöka ert befintliga förmånspaket med de tusentals förmåner som vi redan har förhandlat fram. Samtidigt som ni utökar förmånsutbudet blir ni av med administrationen. Skräddarsy ert unika förmånspaket i Benefits smarta förmånsportal och visa era medarbetare hur mycket ni bryr er om dem! Klicka på knappen nedan för att boka upp en demo.

 

Jag vill bli kontaktad1. Benefits ger nöjdare medarbetare

Benefits används av attraktiva arbetsgivare för att lyfta fram värdet av all ersättning och alla förmåner. Genom att flytta fokus ifrån enbart lön till total kompensation skapas en djupare förståelse bland medarbetarna för allt ni erbjuder dem.

Förlös potentialen och visa era medarbetare hur mycket ni bryr er om dem!

2. Mer än en förmånsportal

Genom en smart förmånstjänst kan medarbetarna ta med sig sina förmåner överallt - med mobiltelefon, surfplatta eller dator!

Vår prisbelönta användarsupport tar hand om de frågor som era medarbetare har. Du som HR-ansvarig får experthjälp med att ständigt utveckla ert förmånserbjudande. Ligg i framkant av utvecklingen genom att låta våra experter hjälpa till i utvecklingen av ert förmånspaket.

Självklart är vår förmånstjänst anpassad till GDPR.

3. Skräddarsydd lösning

Arbetsgivare använder Benefits för att kommunicera med såväl befintliga medarbetare som vid rekrytering. Vi tycker därför att det är viktigt att varje kund får en skräddarsydd förmånsportal som anpassas till både innehåll och utseende. Förmånsportalen kundanpassas med färger, bilder och logotyp för att skapa en kundunik upplevelse.

Benefits har Sveriges bredaste utbud med tusentals färdigförhandlade förmåner som ni kan välja att erbjuda era medarbetare. Dessa adderas till ert befintliga förmånspaket och görs tillgängliga i förmånsportalen på det sätt ni väljer. Gör som resten av Sveriges attraktivaste arbetsgivare och låt Benefits göra jobbet!

 

Jag vill bli kontaktadOm Benefits

Sveriges bästa förmånsportal

Efter att själva ha testat alla alternativ på marknaden kände vi att det saknades något. Om ambitionen är att ha Sveriges nöjdaste medarbetare krävdes helt enkelt mer. Vi bestämde oss därför för att utveckla en tjänst så bra att den förtjänar sitt rykte som Sveriges bästa förmånsportal.

Benefits är Söderberg & Partners molnbaserade förmånsportal. Tjänsten gör er attraktivare som arbetsgivare och stärker ert varumärke bland medarbetare – såväl befintliga som framtida.

Genom att samla Sveriges mest uppskattade förmåner i en tjänst, visa upp värdet av all ersättning och samtidigt minska er administration kan vi skapa mervärden som tidigare var omöjligt. När man skaffar Benefits får man en marknadsledande tjänst som konstant ligger i framkant av utvecklingen. När man använder Benefits är det enklare att själv fokusera på andra saker!

 

Benefits skapar konkreta mervärden
- Mycket mer än en förmånsportal
  • Molnbaserad tjänst med mobilapp
  • Tydlig överblick av alla förmåner
  • Kompensationsöverblick som synliggör värdet av all ersättning
  • Interaktiv lönespecifikation och kontrolluppgift
  • Sveriges bredaste utbud av förmåner
  • Skräddarsydd förmånsportal med kundanpassat innehåll
  • Anpassas till er grafiska profil för en kundunik upplevelse
  • Rekryteringsvektyg för att simulera med fiktiva anställda
  • Enkel utläggshantering med digitala handlingar
  • Prisbelönt användarsupport
Enkelt att komma igång

Smidig implementation, tydlig kommunikation

Att implementera Benefits är enkelt och förmånstjänsten är kompatibel med alla HR- och lönesystem. I Benefits samlas alla förmåner på ett ställe och säkerheten är hög. Genom att kommunicera kring förmåner på ett tydligt sätt kan medarbetarna enkelt förstå alla delar av sin ersättning.

Administration

Fokusera på annat

Benefits sköter administrationen av medarbetarnas förmåner och ger er mer tid att fokusera på annat. Slipp manuell hantering av kvitton och löneavdrag och låt Benefits göra jobbet. Våra automatiserade processer ger er den smidigaste och mest flexibla förmånstjänsten på marknaden.

Kontakt

Kontakta oss

Vill du veta mer om Benefits och hur vi kan göra er till en attraktivare arbetsgivare? Klicka på knappen för att fylla i formuläret eller kontakta oss på:

Telefon: 060-740 24 95
E-post: benefits@soderbergpartners.se

 

Jag vill bli kontaktadKontakta oss