Personlig rådgivning nära dig

Personlig förmögenhets­rådgivning och tillgänglighet är inte något vi bara pratar om. Det är grunden i allt vi gör. Hos oss får du en lokal rådgivare som strävar mot dina mål och stöttar dig med finansiella råd. Oavsett var du befinner dig – i världen och i livet.

Analysdriven rådgivning

Hos oss får du en erfaren rådgivare som som lär känna dig - på riktigt. Vår rådgivning utgår alltid från gedigna analyser som har arbetas fram av vår analysavdelning.

Gemensam upphandlingskraft

Vi är en av Nordens största fondupphandlare. Det ger oss bra förhandlingsmöjligheter som gynnar dig som kund.

Finansiellt helhetserbjudande

Oavsett om du behöver hjälp som privatperson eller företagare – så har vi samlat alla de tjänster som du behöver under ett och samma tak.

Trygga råd när du behöver dem

För att sätta sig in världsekonomin och analysera marknaden på egen hand, krävs både kunskap och tid. Det är därför vi har en gedigen analysavdelning som stöttar våra kunder. Hos oss får du en rådgivare som lär känna dig, förstår dina förutsättningar och stöttar dig med analysdrivna råd.

Personlig förmögenhetsrådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete och nyckeln för att utveckla den fulla potentialen av ditt kapital.

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med de råd som vi ger till dig och hur ditt kapital investeras. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Öppenhet och transparens

För oss är det viktigt att du förstår råden vi ger dig fullt ut. Men även varför vi ger dem och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster.

Vårt personliga engagemang gör skillnad - igen!

Vi har utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport, för andra året i rad! En utmärkelse som bygger på betyg från de svenska Private Banking-aktörernas egna kunder.

I rapporten framgår det att vårt personliga engagemang, vår kompetens inom förvaltning och omfattande analys är det som våra kunder uppskattar mest – och några anledningar till varför vi har Sveriges nöjdaste kunder! 

Låt oss hjälpa dig vidare

Vi erbjuder personlig rådgivning och kapitalförvaltning för dig med minst 500 000 kr i placerbart kapital. Fyll i formuläret, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Valfritt