Sveriges nya sparplattform

Med inspiration från e-handeln har Levler skapat en sparapp där det är lika enkelt att handla fonder som det är att handla kläder på nätet. En sparplattform som är så pass enkel att använda att den blir tillgänglig för alla – även för dig som aldrig tidigare har handlat fonder.

25 % rabatt

Vi vill att det ska vara billigt att spara, därför får du rabatt på förvaltningsavgiften när du sparar i Levler.

Enkelt & användarvänligt

I Levler har vi tagit bort alla onödiga klick och gjort det lika enkelt att handla fonder, som det är att handla kläder på nätet.

Tips på fondpaket

I Levler hittar du över 2000 fonder och kan även ta del av Jocke Bornolds egna tips på fondpaket direkt i appen.

Appen som får fler att vilja spara

Levler har utvecklats med användaren i centrum för att få fler svenskar att vilja engagera sig i sitt sparande. Visionen var att skapa en lättanvänd app med låg tröskel. En app där du tydligt kan följa utvecklingen av ditt sparkapital – och uppleva hur roligt det kan vara att spara.

För den vana – och den som aldrig har provat

Hos Levler hittar du som är en van sparare ett stort utbud, billiga avgifter och en användarvänlig digital upplevelse. För dig som inte har erfarenhet av att spara i fonder, blir Levler en dörröppnare. En möjlighet att börja spara i fonder på ett enkelt sätt och få tips på fondpaket av erfarna sparekonomer. Upptäck hur roligt det kan vara att spara till det som du drömmer om.

Börja spara i Levler

Levler är Sveriges nya sparplattform som gör sparande billigare och enklare!

Hos Levler kan du öppna ett ISK (investeringssparkonto) och spara i fonder och aktier. Med Levler får du alltid 25% rabatt på förvaltningsavgiften på samtliga fonder i utbudet. Om du har svårt att välja vilka fonder du vill spara i finns det även färdiga sparpaket för tex barnsparande eller pension. 

Du hittar Levler för Iphone i App Store eller för Android i Google Play.

Hämta Levler i App StoreHämta levler i google play

Vi bakom Levler

Kärnan i Levler kommer från Söderberg & Partners. Från början bestod Levler av en sparekonom, en marknadschef och några duktiga CX-designers, IT- utvecklare och finanskunniga. Vi slog våra huvuden ihop för att skapa den sparapp som vi alla saknade. Vi funderade på hur vi kunde skapa en sparupplevelse som var billigare, roligare och enklare att använda – för alla. Det var så Levler föddes.

Levler ägs till majoriteten av PO Söderberg & Partner AB och är ombud till Söderberg & Partners Wealth Management AB.