Sveriges nya sparplattform

Levler vill att ännu fler svenskar ska engagera sig i sitt sparande. Hur gör man det? Det ska vara billigt och enkelt. Det borde vara lika lätt att spara i fonder och köpa aktier som det är att handla andra tjänster och produkter på nätet. Levler passar både för dig som är nybörjare och en van sparare. Med ett stort utbud, billiga avgifter och en riktigt smidig digital upplevelse är barriären att komma igång låg.

25 % rabatt på fonder och courtagefri aktiehandel

Vi vill att det ska vara billigt att spara, därför får du rabatt på alla fonders förvaltningsavgift när du sparar i Levler. Dessutom är aktiehandeln courtagefri till 31 mars 2025.

Enkelt & användarvänligt

Hos Levler har vi tagit bort alla onödiga klick med syfte att göra sparandet så enkelt och intuitivt som möjligt.

Tips på fondpaket

I Levler hittar du över 2000 fonder och kan även ta del av fem färdiga fondpaket som kan passa utmärkt för ett månadssparande.

Sparplattformen som får fler att vilja spara

Levler har utvecklats med användaren i centrum för att få fler svenskar att vilja engagera sig i sitt sparande. Visionen var att skapa en lättanvänd tjänst med låg tröskel. En sparplattform där du tydligt kan följa utvecklingen av ditt sparkapital – och uppleva hur roligt det kan vara att spara.

För den vana – och den som aldrig har provat

Hos Levler hittar du som är en van sparare ett stort utbud, billiga avgifter och en användarvänlig digital upplevelse. För dig som inte har erfarenhet av att spara i aktier och fonder, blir Levler en dörröppnare. En möjlighet att börja spara på ett enkelt sätt. Och upptäcka hur roligt det kan vara att spara till det som du drömmer om.

Börja spara i Levler

Hos Levler kan du öppna ett ISK (investeringssparkonto) och spara i fonder och aktier. Med Levler får du alltid 25% rabatt på förvaltningsavgiften på samtliga fonder i utbudet. Fram till och med 31 mars 2025 är även all aktiehandel courtagefri.  Skulle du ha svårt att välja vilka fonder du vill spara i finns det färdiga sparpaket för tex barnsparande eller med fokus lågpris.

Du hittar Levler för Iphone i App Store eller för Android i Google Play.

Hämta Levler i App StoreHämta levler i google play

Vi bakom Levler

Kärnan i Levler kommer från Söderberg & Partners. Där slog en sparekonom, en marknadschef, duktiga CX-designers, IT- utvecklare och finanskunniga sina huvuden ihop och funderade på hur vi kunde skapa en sparupplevelse som var billigare, trevligare och enklare för alla. Levler ägs till majoriteten av PO Söderberg & Partner AB och är ombud till Söderberg & Partners Wealth Management AB.