Skip to main content Skip to main navigation

SP-bolan.png

Om oss

Söderberg & Partners Bolån förmedlar bolån genom att kombinera modern IT-miljö med personlig och professionellt stöd av våra kundansvariga. Vår ambition är att förmedla en trygg, säker och hållbar finansiering till alla våra kunders bostadsaffärer. Vi jobbar endast med bolån och kan därmed lägga all vårt fokus på att tillgodose våra kunders behov – personligt, snabbt och ärligt.

Vi startade vår kreditförmedlingsverksamhet med SBAB Bank som kreditgivare 2009 med målet att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service och tillgänglighet när det kommer till bolån. Vår verksamhet växte snabbt och 2015 nådde vi 1 % marknadsandel av svenska bolånemarknaden. Idag erbjuder vi bolån i nära samarbete med Skandiabanken som kreditgivare. Läs mer om vårt erbjudande här.

Söderberg & Partners Bolån, 556875-2264, ägs av PO Söderberg & Partner AB och Erik Olsson Fastighetsförmedling AB. Bolaget har tillstånd att förmedla krediter enligt Lag (2016:1024) om verksamhet med bostadskrediter och står under Finansinspektionens tillsyn, läs mer under www.fi.se.

Kontakta oss

Vi vill hjälpa dig med ditt bolån! Fyll i dina uppgifter så ringer vi inom några timmar.

Back.png  Gå tillbaka till huvudsidan
Kontakta oss