Ekonomisk trygghet

Vad är för- & nackdelarna med att spara i ditt eget namn, jämfört med att göra det i barnets namn? Hur ska man tänka med större innehav & investeringar? Hur kan man prata om pengar i en relation?

Om eventet

Vi gästas av Kristina Myhre, VD Special Clients Services på Söderberg & Partners. Kristina går igenom hur man bör tänka när det kommer till sparande till sina barn och hur tidigt man bör sätta igång med det. Vad händer egentligen med kapitalet om du dör och bör man skriva ett äktenskapsförord alternativt en framtidsfullmakt?

Med oss i studion har vi även Michael Nilsson, Vice Affärsområdesansvarig Förmögengetsrådgivning, Söderberg & Partners. Hur ska man tänka i sitt sparande kring större innehav och gåvor? Varför det är så viktigt att tänka till lite extra gällande villkoren kring detta?

Vi gästas även av Nisse Edwall, skribent & poddare. Vad behöver man grunda med i en relation för att kunna prata om svåra frågor som rör ens ekonomi? Och hur kan man hjälpa barnen att fatta välgrundade beslut rörande pengar och framtid? Nisse ger oss tipsen för en lyckad kommunikation i familjerelationen.

Gäster

Nisse Edwall
Nisse Edwall
Skribent & poddare
Kristina Myhre
Kristina Myhre
VD WEALTH SERVICES & CHEF FAMILJEJURIDIK
kristina.myhre@soderbergpartners.se
Michael Nilsson
Michael Nilsson
Vice Affärsområdesansvarig Förmögengetsrådgivning