RDA Kapital i Göteborg ansluter till Söderberg & Partners

27 apr. 2016
Söderberg & Partners är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom finanssektorn. Göteborgsbaserade förmedlaren RDA Kapital ansluter sig nu till Söderberg & Partners.

2004 grundades RDA Kapital i Göteborg och har växt till en mindre grupp rådgivare med över 80 års erfarenhet i förmedlarbranschen. Företaget är rådgivande till mindre- och medelstora företag samt privatpersoner, med försäkrings- och placeringsbehov. RDA kapital har tidigare varit en del av Hjerta-gruppen men ansluter sig nu till Söderberg & Partners. Förmedlarna Patrik Dise och Johan Anegrund kommer från och med maj, tillsammans med marknadsassistent Helen Ekström att arbeta under Söderberg & Partners varumärke.

–    Vi har under en tid sökt en förmedlarorganisation som har ett starkt fokus på tre, för oss, mycket viktiga områden, nämligen digitalisering, systemstöd samt upphandlingar som gynnar våra kunder. Med de här kraven föll valet helt naturligt för oss på Söderberg & Partners. Nu känner vi oss väl rustade för framtidens utmaningar så att vi även fortsättningsvis kan vårda och erbjuda våra befintliga kunder personlig service med en stark organisation i ryggen, säger Patrik Dise och Johan Anegrund, delägare RDA Kapital.

–    Att Söderberg & Partners tillsammans med en aktör som RDA Kapital nu utökar vår närvaro i Göteborg är mycket glädjande. Vi hälsar alla kunder och medarbetare varmt välkomna och ser fram emot att fortsätta utveckla framtidens rådgivning tillsammans, säger Johan Zethraeus, Growth Manager på Söderberg & Partners.

 

För mer information, kontakta:
Johan Zethraeus, growth manager, Söderberg & Partners
Johan.Zethraeus@soderbergpartners.se
Mobil: 073-917 47 51

Nathalie Håkansson, marknadsprojekledare, Söderberg & Partners
Nathalie.Hakansson@soderbergpartners.se
Mobil: 076-149 50 58

 

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med Nordens största fristående analysavdelning. Företaget har en mängd olika verksamheter inom fyra affärsområden:

Insurance Consulting
Securities & Asset Management
Financial Technology
Payroll & Benefits

 

Kundlöfte och värderingar

Söderberg & Partners målsättning är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar lösningen till en för kunden minimal arbetsinsats. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.

Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor. Det är vår orädda inställning och ansvaret mot kunden som skapat den kultur vi har idag. På Söderberg & Partners är vi Modiga, Ansvarsfulla, Hjälpsamma och Drivna.