Söderberg & Partners talar om hållbart pensionssparande i riksdagen

27 feb. 2018
Den 8 mars arrangerar Per Åsling från Centerpartiet ett öppet seminarium i riksdagen om politikens roll och betydelse på den svenska sparmarknaden. Seminariet är en uppföljning av det seminarium som Söderberg & Partners arrangerade i Almedalen förra året angående en ny modell för hållbart pensionssparande, där Per Åsling medverkade och beslutade sig för att bjuda in oss till riksdagen för att fortsätta driva frågan.

Från Söderberg & Partners sida kommer Gustaf Rentzhog, vd, och Kajsa Brundin, hållbarhetsansvarig, att medverka och berätta om hur vi driver frågan om att utveckla möjligheterna till hållbart pensionssparande genom vårt initiativ Pensionsmakt.

Med på seminariet medverkar även Eva Trouin från Nordnet som ger sin syn på hur viktigt det är för samhället med engagerade och kunniga privats­parare.

 

Tid: 8 mars kl. 13.00-15.00

Plats: Riksdagen, Lokal: Mittpoolen, Ingång Norrbro 1B, Riksdagshuset östra (RÖ), (ingång vid den stora gräsmattan som vetter mot slottet)

Föranmälan till seminariet är obligatorisk och sker till: roger.bjorkbacka@riksdagen.se

Tänk på att komma i god tid då det kan ta upp mot en kvart att komma in i huset och till rätt lokal vid den tiden på grund av säkerhetsrutinerna i riksdagen.