Tailorgruppen och Wendigo AB ansluter till Söderberg & Partners

23 okt. 2015
Söderberg & Partners är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom finanssektorn. Nu ansluter sig Tailorgruppen samt Wendigo AB till Söderberg & Partners.

Tailorgruppen och Wendigo AB består av sju medarbetare med lång och gedigen erfarenhet av rådgivning både kring tjänstepensionslösningar och sakförsäkringar. Företagen har fokus på medelstora och stora bolag över hela landet och arbetar målmedvetet med att ha nöjda kunder och många är helkunder.  Spetskompetens i företaget finns inom ITP-anknuten tjänstepension, transportförsäkring samt affinityaffär.

–    Vi tror att Tailor och Wendigos nuvarande arbetssätt kombinerat med våra verktyg inom digital rådgivning, tillgången till en utvecklad premiecentral samt en djuplodande analys skapar ett starkt erbjudande till de nuvarande och framtida kunderna, säger Johan Zethraeus, growth manager på Söderberg & Partners.

–    Det här känns såklart mycket spännande. Det är ett naturligt nästa steg och jag tror att våra kunder kommer uppskatta den utökade analysen de nu får ta del av, säger Christer Bäckström, en av grundarna och rådgivare på Tailorgruppen.

 

För mer information, kontakta:
Louise Hagsten, marknadschef, Söderberg & Partners
Louise.Hagsten@soderbergpartners.se
Mobil: 076-149 50 17

Johan Zethraeus, growth manager, Söderberg & Partners
Johan.Zethraeus@soderbergpartners.se
Mobil: 073-917 47 51

 

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med Nordens största fristående analysavdelning. Företaget har en mängd olika verksamheter inom fyra affärsområden:

Insurance Consulting
Securities & Asset Management
Financial Technology
Payroll & Benefits

Kundlöfte och värderingar

Söderberg & Partners målsättning är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar lösningen till en för kunden minimal arbetsinsats. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.

Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor. Det är vår orädda inställning och ansvaret mot kunden som skapat den kultur vi har idag. På Söderberg & Partners är vi Modiga, Ansvarsfulla, Hjälpsamma och Drivna.