Tjänstepension för nöjda och trygga medarbetare

Om vår tjänstepensions­rådgivning

Söderberg & Partners erbjuder olika former av rådgivning, anpassade utifrån ditt företags pensionsplan och dina medarbetares intresse och kunskap. Vi finns här som ett strategiskt bollplank för HR- och pensionsansvariga, ger stöd, utvecklar idéer och arbetar proaktivt för att optimera er pensionslösning framåt. Dessutom erbjuder vi kvalitetssäkrad individuell rådgivning till dina medarbetare, i den omfattning och på den nivå ni önskar. 

Av oss kan du förvänta dig:

  • En dedikerad rådgivare med expertis inom pension och förmåner.

  • Bästa möjliga pensions- och försäkringsförmåner för dina medarbetare.

  • Ett friskare företag genom att kombinera hälsoförsäkringar och hälsotjänster.

Öppenhet

För oss på Söderberg & Partners går öppenhet och förtroende hand i hand. Det innebär att vi är öppna med vår intjäningsmodell. Vi lägger stor vikt vid att analysera och utvärdera de alternativ som finns, allt för att hitta de mest kostnadseffektiva och bästa produkterna utifrån dina unika behov.

Personlig rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare och strategisk partner som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete och nyckeln för att vi ska kunna optimera pensionslösningen tillsammans.

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med de råd vi ger. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.